Varsa takım elbiseniz giyebilirsiniz yoksa da kumaş pantolon beyaz gömlek tarzı da olabilir. Kısacası presentable giyinmeniz daha iyi olurMerhabalar yarın sabah kurul mülakatım var IST YHM pozisyonu için daha önceden katılanlar giyim standartları nasıldı takım elbise mi giymeliyiz aşırı mı kaçar, tecrübeleriniz neler ve önerileriniz var mıdır ? Şimdiden herkese teşekkürler ve başarılar
takım elbise çok daha iyi olur saç sakal tıraşınızı olun eğer mümkünse spor ayakkbı giyinmeyin biraz daha casual giyinmeye özen gösterin eğer öyle bir imkanınız yoksa da en uygun ne olursa onu tercih edin herkes orda yoksa da kumaş pantolon beyaz gömlek güzel olur tişört vs giymenizi çok tercih etmem ayrıca belki bir kol saati de şık bir görüntü yaratabilir küpe ya da takı kullanıyorsan kolye bileklik gibi o sırada BENİM FİKRİMCE takmayın kendinize inanın güvenin gerisi hallolur insallahMerhabalar yarın sabah kurul mülakatım var IST YHM pozisyonu için daha önceden katılanlar giyim standartları nasıldı takım elbise mi giymeliyiz aşırı mı kaçar, tecrübeleriniz neler ve önerileriniz var mıdır ? Şimdiden herkese teşekkürler ve başarılar
yarın bizimle deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz benim de haftaya çok heyecanlıyım neler sordulduğundan bahsebilir misiniz mülakattan sonraAnladım teşekkürler![]()
Tabiki de paylaşırım. Teşekkürleryarın bizimle deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz benim de haftaya çok heyecanlıyım neler sordulduğundan bahsebilir misiniz mülakattan sonra
Abi yanlış anlamayın ama mülakata nasıl gidilir diye Google üzerinden arasanız 100 tane cevap bulursunuz ve kaldı ki size tsirt şort ile gidin diyecek kimse de yoktur olsa da giymezsiniz bence laf olsun diye açılıyor bazı konular
belki takım elbisesi yok ve oraya gidenler temiz düzenli ama takım dışında bir şey giydi diye düşünmüş olamaz mı emin olmak istiyo buranın amacı sonuçta bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmamız için var. Bence böyle düşünmeyin.Abi yanlış anlamayın ama mülakata nasıl gidilir diye Google üzerinden arasanız 100 tane cevap bulursunuz ve kaldı ki size tsirt şort ile gidin diyecek kimse de yoktur olsa da giymezsiniz bence laf olsun diye açılıyor bazı konular
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.