Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. 12 Ocak 2026'da mülakatı olup da kar yagisi nedeniyle mulakati ertelenen var mi? Benim mulakatim 19 Ocak'ta ama o gun kar yagisli gosteriyor.
Arkadaşlar selamlar. 12 Ocak 2026'da mülakatı olup da kar yagisi nedeniyle mulakati ertelenen var mi? Benim mulakatim 19 Ocak'ta ama o gun kar yagisli gosteriyor.
11 ocak pazar günüydü aksama doğru ertelenme mesajı geldi daha da mülakat için haber yok. Anladığım kadarıyla bu ay böyle herkesle görüşecekler sonra şubatta dönüşler başlar diye düşünüyorum
11 ocak pazar günüydü aksama doğru ertelenme mesajı geldi daha da mülakat için haber yok. Anladığım kadarıyla bu ay böyle herkesle görüşecekler sonra şubatta dönüşler başlar diye düşünüyorum
Sabiha Gökçen Havalimanı hocam, ramp işçisi mülakat ertelendi. Evet sms gelmişti hava durumu sebebiyle ileri tarihte yapılacak diye sms geldi yenisini bekliyoruz
Sabiha Gökçen Havalimanı hocam, ramp işçisi mülakat ertelendi. Evet sms gelmişti hava durumu sebebiyle ileri tarihte yapılacak diye sms geldi yenisini bekliyoruz
Evet ancak dediğim gibi kar haberi sebebiyle pazar günü sms geldi başka gün yapılacak size bilgi verilecektir diye bir sms aldım şimdi mülakat için bekliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.