2025 yılı yolcu hizmetleri memuru (lisans mezunu ve 90+ yds dil puanı ile) için güncel bilgi paylaşabilen olur mu?

Şuan ramp işçisi güncel maaş ne kadar acaba, havacılık yönetimi lisans mezunuyum ek olarak bunun içinde ücret eklenir mi??
*** Havacılık lisans mezunu olmam sebebiyle ilerleyen süreçlerde ramp işçiliğinden yükselme imkanım olur mu? Sanırım yeni iga için ramp operasyon memuru alımı oluyor yeni açılan bir alan ve bunun gibi alım Ankara tgs için olur mu bilginiz var mı?

Şuan ramp işçisi güncel maaş ne kadar acaba, havacılık yönetimi lisans mezunuyum ek olarak bunun içinde ücret eklenir mi??
*** Havacılık lisans mezunu olmam sebebiyle ilerleyen süreçlerde ramp işçiliğinden yükselme imkanım olur mu? Sanırım yeni iga için ramp operasyon memuru alımı oluyor yeni açılan bir alan ve bunun gibi alım Ankara tgs için olur mu bilginiz var mı?
Hocam bölümünüz güzel kpss filan zorlayın dhm ye bakın sonra tgs de bavul taşıyıp hamallık yapmayın yazık olur size bemce kendi düşüncem size de yine saygı duyarım

ortalama tgs yhm maaşı ne kadar acaba görüşmek için çağırdılar antalya'ya fakat hiç bilgim yok kendim bilecikte yaşıyorum değer mi nasıl bir meslek

ortalama tgs yhm maaşı ne kadar acaba görüşmek için çağırdılar antalya'ya fakat hiç bilgim yok kendim bilecikte yaşıyorum değer mi nasıl bir meslek
Sezonluk olduğu için kalıcı değil 6 aylık bir iş, şehir dışından geleceğiniz için düşünün derim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.