Pozisyon veya İlan Adı
YER HİZMETLERİ
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

selestia

Üye
24 Ara 2025
21
9
0
Meslek
Kabin
Arkadaslar merhaba ben 18 şubatta yer hizmetleri izmir için mülakata girmiştim ancak herhangi bir geri dönüş almadım bu yüzden endişeliyim gelen iş tekliflerini olumsuz değerlendirerek tgs firmasında işe gitmek istediğimi vs belirtiyorum ancak alım olacak mı olmayacak mı artık bundan emin değilim ilk başlayan gruplar nisanda başlayacaktı diye biliyorum mülakat döneminde sormustum ama gördüğüm kadarıyla izmir de başlayan yok ikinci gruplar nisan orta ya da sonu gibi eğitim vs için çağırılıp mayıs döneminde başlayacaklardı ama durum aşırı belirsiz görünüyor. Sizin bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum

• Like
Tepkiler: erenn0148
Ben 17 şubatta girmişim ben de hiçbir geri dönüş almadım insan ister istemez endişeleniyor, ama sanırım saw dışında hiçbir basede yhm grubu eğitimde değil. Ben açıkçası bu hafta haber geleceğini düşünüyorum savaştan dolayı bence tarihler biraz oynadı

• Like
Tepkiler: selestia ve mellv
Ben 17 şubatta girmişim ben de hiçbir geri dönüş almadım insan ister istemez endişeleniyor, ama sanırım saw dışında hiçbir basede yhm grubu eğitimde değil. Ben açıkçası bu hafta haber geleceğini düşünüyorum savaştan dolayı bence tarihler biraz oynadı
Saw dahil hiç bir yerde yhm eğitimi yok ramp ve şoför var. Biraz geç olacak alımlar öyle duruyor. Daha önce ki senelerde de böyle gecikmeler yaşanmış. İşe girişler mayısı bulabilir.

16 şubattan beri haber bekliyorum. Herkes fikir beyan ediyor, en son birisi kesin iptal demiş. Neye dayanarak demiş hiçbir ipucu yok.
Yetkililerden ses seda çıkmadıkça ağzı olan konuşmaya devam edecek makeseff

• Like
Tepkiler: mellv ve selestia
16 şubattan beri haber bekliyorum. Herkes fikir beyan ediyor, en son birisi kesin iptal demiş. Neye dayanarak demiş hiçbir ipucu yok.
Yetkililerden ses seda çıkmadıkça ağzı olan konuşmaya devam edecek makeseff
yani umarım iptal değildir ev bile bakmıştım tasınmak için ahaha

• Like
Tepkiler: aviatorviolinist
yani umarım iptal değildir ev bile bakmıştım tasınmak için ahaha
Umarım ki değildir. Ki ben iptal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belki biraz ertelenir ama iptal olacağını sanmıyorum. Ben de öğretmenim ve bu süreçte okullar tam anlaşma yenilerken hiçbir yerle anlaşma imzalayamıyorum. İptal olursa büyük patlarım.

• Like
Tepkiler: mellv ve selestia
geçtiğimiz sezon ayt de yhmdeydim ve 1 Ocakta ilan açıp 14 ocakta 1. online sınavı yapmışlardı ardından 29 Ocakta yerinde online sınava davet etmişlerdi sonrasında 4 Şubatta kurul mülakatına davet etmişlerdi. Eğitimlerde 15 nisan gibi başlamıştı. Antalya ve İzmir gibi sezonluk yerlere alım yapmayacaklarını düşünmüyorum çünkü personel yetmez ve vardiyayı asla döndüremezler ki bu bahsettiğim 2 yer yazın nüfüsü 4-5 kat artan yerler. Tahminimce savaşlardan dolayı süreç kilit biraz. 1-2 hafta içinde bilgilendireceklerini düşünüyorum.

Umarım ki değildir. Ki ben iptal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belki biraz ertelenir ama iptal olacağını sanmıyorum. Ben de öğretmenim ve bu süreçte okullar tam anlaşma yenilerken hiçbir yerle anlaşma imzalayamıyorum. İptal olursa büyük patlarım.
kesinliklee aynı durumdan muzdaribim harcamalarımı vs de ona göre yapmıstım 🤧

geçtiğimiz sezon ayt de yhmdeydim ve 1 Ocakta ilan açıp 14 ocakta 1. online sınavı yapmışlardı ardından 29 Ocakta yerinde online sınava davet etmişlerdi sonrasında 4 Şubatta kurul mülakatına davet etmişlerdi. Eğitimlerde 15 nisan gibi başlamıştı. Antalya ve İzmir gibi sezonluk yerlere alım yapmayacaklarını düşünmüyorum çünkü personel yetmez ve vardiyayı asla döndüremezler ki bu bahsettiğim 2 yer yazın nüfüsü 4-5 kat artan yerler. Tahminimce savaşlardan dolayı süreç kilit biraz. 1-2 hafta içinde bilgilendireceklerini düşünüyorum.
umarım en kısa sürede yanıt alırız

Ben de böyle düşünüyorumm

• Like
Tepkiler: selestia

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.