Peki olumlu ya da olumsuz kesin dönüş sağlanacaktır değil mi? Yani diyeli olumsuz karar çıktı bunun da sms veya mail bilgilendirilmesi yapılıyor mu ben öyle biliyorum?Başvurudan sonra mesajla link gönderdiler detaylı doldurun diye ama ondan başka mesaj gelmedi
Aynen sağlıyorlar. Daha önce de aynı ilana işçi sınıfına başvuru yapmıştım. Ön lisans mezunuyum ve eğitim yetersizliğinden elemişlerdi. Hem sms hem de mail olarak bilgilendiriyorlarPeki olumlu ya da olumsuz kesin dönüş sağlanacaktır değil mi? Yani diyeli olumsuz karar çıktı bunun da sms veya mail bilgilendirilmesi yapılıyor mu ben öyle biliyorum?
Çok teşekkür ederim net bir cevap aldım sonuçta, yani kesinlikle oldu ya da olmadı diye bir bilgi gelecek peki 7 ocakta 2. Formu doldurdum 8 gün oldu sizce haftaya dönüş sağlanır mı yani? Tahmini haber gelme asgari süresi ne kadardır?Aynen sağlıyorlar. Daha önce de aynı ilana işçi sınıfına başvuru yapmıştım. Ön lisans mezunuyum ve eğitim yetersizliğinden elemişlerdi. Hem sms hem de mail olarak bilgilendiriyorlar
Başvuru ilanı kapandıktan 8 gün sonra dönmüşlerdi bana. Haftaya dönüş yapmaya başlarlar benceÇok teşekkür ederim net bir cevap aldım sonuçta, yani kesinlikle oldu ya da olmadı diye bir bilgi gelecek peki 7 ocakta 2. Formu doldurdum 8 gün oldu sizce haftaya dönüş sağlanır mı yani? Tahmini haber gelme asgari süresi ne kadardır?
TGS İZMİR 2.AŞAMA MESAJINDAN SONRA DÖNÜŞ ALANLAR, MÜLAKAT SÜREC
ben bu mesajı ve mülakat adına hiçbir mesaj almadım bu normal mi?Başvurudan sonra mesajla link gönderdiler detaylı doldurun diye ama ondan başka mesaj gelmedi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.