Pozisyon veya İlan Adı
YER HİZMETLERİ
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki olumlu ya da olumsuz kesin dönüş sağlanacaktır değil mi? Yani diyeli olumsuz karar çıktı bunun da sms veya mail bilgilendirilmesi yapılıyor mu ben öyle biliyorum?
Aynen sağlıyorlar. Daha önce de aynı ilana işçi sınıfına başvuru yapmıştım. Ön lisans mezunuyum ve eğitim yetersizliğinden elemişlerdi. Hem sms hem de mail olarak bilgilendiriyorlar

• Like
Tepkiler: dragon
Aynen sağlıyorlar. Daha önce de aynı ilana işçi sınıfına başvuru yapmıştım. Ön lisans mezunuyum ve eğitim yetersizliğinden elemişlerdi. Hem sms hem de mail olarak bilgilendiriyorlar
Çok teşekkür ederim net bir cevap aldım sonuçta, yani kesinlikle oldu ya da olmadı diye bir bilgi gelecek peki 7 ocakta 2. Formu doldurdum 8 gün oldu sizce haftaya dönüş sağlanır mı yani? Tahmini haber gelme asgari süresi ne kadardır?

İzmir ver ankara ilanlarını tgs sitesinden kaldırmışlar. Bir tek bu iki liman kaldırılmış. Ama izmir için mülakat adına dönüş alan duymadım.

Çok teşekkür ederim net bir cevap aldım sonuçta, yani kesinlikle oldu ya da olmadı diye bir bilgi gelecek peki 7 ocakta 2. Formu doldurdum 8 gün oldu sizce haftaya dönüş sağlanır mı yani? Tahmini haber gelme asgari süresi ne kadardır?
Başvuru ilanı kapandıktan 8 gün sonra dönmüşlerdi bana. Haftaya dönüş yapmaya başlarlar bence

• Like
Tepkiler: dragon
Merhabalar ben izmir yer hizmetleri işçiliği için başvuru yaptım ama 2. bir detaylı form iletilmedi ve hiçbir geri dönüş almadım, bir anormallik var mı sizce?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.