Merhaba,

Ben bugün arandım sabah, olumlu dediler ve 3 Nisan eğitim grubuna yetişmemi istediler, bu kadar kısa bir süre vermelerinin sebebini ise ilk eğitim grubundaki adaylardan birinin gelmeyecek olması ve yerini doldurmak amaçlı olduğunu ilettiler. Aktif olarak çalıştığımı iletince ihbar süremi sordular ve max 1 hafta ihbar süresi uygulanabileceğini ilettim. İkinci eğitim grubunu bayramdan sonra Nisan sonu mayıs gibi açacaklarını yüzde 99 olduğunu söylediler. Sürece olumlu bakabilirim değil mi diye 3 defa sordum evet olumlu dediler fakat 2. Eğitim grubu için net bir tarih vermeyip ismimin yanına 1 hafta önceden bilgi verilecek şeklinde bir not düştüklerini söylediler hattayken.

Sadece kafama takılan, bu konuşma üzerine olumsuz geri dönüş almam herhalde düşünüyorum. Birince eğitim grubunda bir kişilik açıklık olduğu için aradıklarını ilettiler fakat ilerisi için sorduğumda olumlu dediler. Kafam çok karıştı. @admin siz ne düşünüyorsunuz? Bu saatten sonra net olarak olumlu olduğunu düşünmek istiyorum ben.
2. Eğitim grubunun açılacağı bilgisi izmir için mi verildi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.