sms ile olumsuz dönüş aldı arkadaşım. Ama sadece Online sınavlara girmişti. Ben kurul mülakatı sonrası hala beklemekteyim

• Like
Tepkiler: Dreamer05
Arkadaşlar sms ile dönüşler başlamış izmir için bir gelişmesi olan var mıdır acaba ?
Başlamış derken İzmirde mülakata girip olumsuz sms alan biriyle ilgili duyum mu aldınız yoksa insan kaynakları yönünden bir duyum mu veya yeni gelişme(ler) mi var

Bugün itibariyle 31 gün oldu, kaldı 2 hafta :D

Bakalım 14 gün içinde neler olacak iyi bir haber gelir inşallah

Başlamış derken İzmirde mülakata girip olumsuz sms alan biriyle ilgili duyum mu aldınız yoksa insan kaynakları yönünden bir duyum mu veya yeni gelişme(ler) mi var

Bugün itibariyle 31 gün oldu, kaldı 2 hafta :D

Bakalım 14 gün içinde neler olacak iyi bir haber gelir inşallah
Üstte arkadaşın dediği gibi benim de online sınava giren arkadaşıma olumsuz sms ile dönüş yapılmış. Belki mülakata girenlere de dönüşler başlamış olabilir ya da yakında başlayacaktır diye düşündüm.

• Like
Tepkiler: cleverman6
Üstte arkadaşın dediği gibi benim de online sınava giren arkadaşıma olumsuz sms ile dönüş yapılmış. Belki mülakata girenlere de dönüşler başlamış olabilir ya da yakında başlayacaktır diye düşündüm.
Benim bir diğer kafama takılan 6 ay sürecek olan sözleşmeli süreç durumu, umarım açıkta kalmayız eğer işe başlarsak 6 ay sonra, o kadar çalıştıktan sonra üzücü olur açıkçası böyle bir şey olması

Benim bir diğer kafama takılan 6 ay sürecek olan sözleşmeli süreç durumu, umarım açıkta kalmayız eğer işe başlarsak 6 ay sonra, o kadar çalıştıktan sonra üzücü olur açıkçası böyle bir şey olması
Evet üzücü olur ama bunu bilerek giriyoruz sonuçta hazırlıklı olmamız gerekiyor . Ben şu anda buna takılmak yerine sürecimin olumlu olmasına verdim dikkatimi .

İstanbulda yarın itibariyle mülakatlar bitiyormuş sanırım diğer konulardan birinde okudum, beklenen mesaja çok yaklaştık sanırım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.