merhaba arkadaşlar bugün linkedinden bir arkadaşa sordum şöyle söyledi

başvuru sayısı fazla olduğu için ve alımlar grup halinde belirlenerek eğitime başladığı için o nedenle daha haber alamamışsınızdır diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla da alınacak olan ilk grubun eğitimine başlandı. İlk grubun daha eğitimi bitmedi haliyle işe başlama gibi bir durum da söz konusu değil.
İzmirde ilk çağırılan grup 15-16 şubatta mülakata girmedi mi bizler yani , ne ara başladı eğitim ben kimsenin geri dönüş aldığını duymadım

merhaba arkadaşlar bugün linkedinden bir arkadaşa sordum şöyle söyledi

başvuru sayısı fazla olduğu için ve alımlar grup halinde belirlenerek eğitime başladığı için o nedenle daha haber alamamışsınızdır diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla da alınacak olan ilk grubun eğitimine başlandı. İlk grubun daha eğitimi bitmedi haliyle işe başlama gibi bir durum da söz konusu değil.
Eğitimin ne zaman başladığıyla ilgili tarih bilgisi yok sanırım, birde ilk grup derken hangi kriterlere göre ilk grup onu anlamadım, benim gayet iyi geçmişti ve mülakata gelen kişi sayısı az kişiydi zaten, başka şehirlerden gelip izmirde çalışacak olanlarda mı var acaba, ilginç geldi açıkçası biz mülakata 16 şubat gibi erken bi tarihte girmiştik @Dreamer35 dediği gibi, thy kabin memuru alımı için 19 güm kaldı bir yandan, bu kadar uzayacaksa süreç bilemiyorum artık sıkılmaya başladım açıkçası, bu kadar uzun bekleneceğini tahmin etmemiştim

Eğitimin ne zaman başladığıyla ilgili tarih bilgisi yok sanırım, birde ilk grup derken hangi kriterlere göre ilk grup onu anlamadım, benim gayet iyi geçmişti ve mülakata gelen kişi sayısı az kişiydi zaten, başka şehirlerden gelip izmirde çalışacak olanlarda mı var acaba, ilginç geldi açıkçası biz mülakata 16 şubat gibi erken bi tarihte girmiştik @Dreamer35 dediği gibi, thy kabin memuru alımı için 19 güm kaldı bir yandan, bu kadar uzayacaksa süreç bilemiyorum artık sıkılmaya başladım açıkçası, bu kadar uzun bekleneceğini tahmin etmemiştim
ben de anlayamadım kalabalık görünmüyordu mülakat sorarım arkadaşa soruları cevaplarsa tanımıyorum kendisini yardımcı olmaya çalışıyor

• Like
Tepkiler: cleverman6
Dediğiniz gibi zaten toplamda 2 gün mülakat oldu ve çok kalabalık yoktu . Dönüş olsa muhakkak duyardık .Eğer eğitimi başlayan bir grup varsa üzülerek işin içinde başka bir şey olduğunu düşüneceğim.

• Like
Tepkiler: inaktif
arkadaşlar şöyle bişey var bide mülakat günü orda çalışan arkadaşlara sormuştum ben bana 9.30 grubu falan da olduğunu söylediler ben 12.30 da girdim düşündüğümüz kadar az olmayabilir umudumuzu kaybetmeyelim

arkadaşlar şöyle bişey var bide mülakat günü orda çalışan arkadaşlara sormuştum ben bana 9.30 grubu falan da olduğunu söylediler ben 12.30 da girdim düşündüğümüz kadar az olmayabilir umudumuzu kaybetmeyelim
O linkedinde sorduğunuz kişiden daha detaylı bilgi alabilirsiniz çok iyi olur

Evet ben de orda çalışan birine sormuştum sabah başlamış mülakat her 2-3 saatte bir gruplar gelmiş

Evet ben de orda çalışan birine sormuştum sabah başlamış mülakat her 2-3 saatte bir gruplar gelmiş
Sabah 9 da başlasa, her 2 saatte yeni grup(lar) gelse ve her grup ortalama 10 kişi olsa, akşam 5 bitiş desek günde 50 kişi yapar, bir kaç gün bu şekilde olsa ortalama 100 civarı kişi o zaman, daha az veya fazla da olabilir tabii

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.