@edaas merhaba siz online sınavlara girdikten sonra geri dönüş aldınız mı yerinde ingilizce sınavı için bizim online sınav süresi biteli 3 gün oldu ama ilk girenlere 2 gün sonrasında yerinde sınav davetleri gitmeye başlamıştı
Merhaba yok henuz almadim sanirim digerlerinin mulakatlari bittikten sonra cagirirlar diye dusunuyorum belki pazartesiden itibaren cagirmaya baslarlar

Genel yetenek yetismedicok kısaydi sure ingilizce ve almanca iyiydi genel olarak bakalim yaaa belki ararlar haftaya sizin nasildi?
Benimde ing iyi geçti sayılır ya genel yetenedekde son 5 soruyu sallamak zorunda kaldım çünkü 1 dk kalmıştı zamanda sıkıntı yaşadım maalesef. Bir haber alırsanız burdan paylaşırsınız ☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.