Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnadoluJet in çekilmesi ile çok fazla kadro açığı olduğu ve bu nedenle acil personel ihtiyaçlarının olduğu İstanbul Ankara İzmir Antalya alımları olacağı söylendi çalışan arkadaşım tarafından
Ben 2 sene önce başvurmuştum girmiştim olmamıştı bni bu sene yine aradılar cvleri beklet diye bi seçenek işaretlemiştim 3 yıl için diye bn mi yanlış anladım acaba İstanbul için mi yoksa bnde çok şaşkınım şuan eğer öyleyse o kadar sınava boşa gitmiş oldum
Ben 2 sene önce başvurmuştum girmiştim olmamıştı bni bu sene yine aradılar cvleri beklet diye bi seçenek işaretlemiştim 3 yıl için diye bn mi yanlış anladım acaba İstanbul için mi yoksa bnde çok şaşkınım şuan eğer öyleyse o kadar sınava boşa gitmiş oldum
Online sınav yaptım sonra SMS ile yerinde mülakat dediler ona gittim ama bn sormadım yani İstanbul mu bura çnkü hiç İstanbul olduğu sizde görene kadar aklıma gelmedi tgs de çalışan arkadaşım çok eksik var acil alım var o yüzden havuzdan cv çekmişlerdir tss kendi ekibini kurduğu için deyince bn Ankara diye düşündüm
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.