ne desen haklısın. inşallah olumlu bir sonuç almışsındır. ocak sonundakileri unuttular gibi7 şubattakilere de sağlanmış. Ya biz ne yapacağız böyle bekleye bekleye ya. Bari evrak hazırlayın hazırda bekleyin deseler içimiz rahatlardı en azından
ne desen haklısın. inşallah olumlu bir sonuç almışsındır. ocak sonundakileri unuttular gibi7 şubattakilere de sağlanmış. Ya biz ne yapacağız böyle bekleye bekleye ya. Bari evrak hazırlayın hazırda bekleyin deseler içimiz rahatlardı en azından
Bence işini garantiye almadan boşa para harcama derim.acaba diyorum onlar başlamadan sağlıkla ilgili evrakları ayarlasak tarih 2-3 hafta önce olacağı için sorun yaparlar mı, diğer belgeler basit zaten e devletten çıkarılabiliyor
doğru söylüyorsun gereksiz olur diğer türlü ama beklemekten bi şey yapamamaktan insanın aklına geliyor, inşallah o aşamaya geçip hazırlayabilirim vaktindeBence işini garantiye almadan boşa para harcama derim.
valla tehlikeye atmam yaacaba diyorum onlar başlamadan sağlıkla ilgili evrakları ayarlasak tarih 2-3 hafta önce olacağı için sorun yaparlar mı, diğer belgeler basit zaten e devletten çıkarılabiliyor
amin amin aminne desen haklısın. inşallah olumlu bir sonuç almışsındır. ocak sonundakileri unuttular gibi
verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim1. Sakinliğini koru çünkü 5 dakika sürüyor.
2. Kendini tanıt,ailenle yaşıyorsan ailemle yaşıyorum, şu yılda şu bölümden şu üniversiteden mezun oldum de, hobilerim bunlar bunlar dersin, stresini nasıl yönetirsin olay yaşadıysan anlatır mısın diyebilir anlatabildiğin kadar anlat, bu kadar. Türkçe konuşmaya devam ederlerse derin bir oh çekip rahatla ve sohbet havasında devam et. Heyecanlıysan da heyecanlıyım kusura bakmayın dersin. Eğer stresle ilgili bir olay yaşadıysan kontrol etme şeklini türkçe de bahsedip hepimiz insanız başımıza böyle şeyler gelebilir kimisi iyi günde kimisi kötü gün geçiriyor olabilir diyip gülümseyebilirsin. Rahatla sadece halledersin. Ben de Mülakattan olumlu dönüş bekleyenlerdenim umarım olumlu alırım sizin de olumlu olur umarım.
büyük yazmam bir problem mi anlayamadım ? konuyla ilgisi ne ki bu söylediğinizin bunun yerine başlıkla ilgili yorun yapmayanlara yanıt verebilirsiniz aslında teşekkürlerBüyük yazmadığınızda da okuyabiliyoruz aslında.
karşı taraftan kaynaklı bir zorlanma mı oldu yoksa sizin ingilizcenizden kaynaklı mı ingilizce kendinizden bahsettiniz daha önce iş hayatınızda yaşadığınız bir zorluğu anlattınız başka ne söyledinizBugün girdim kendini tanıt dediler türkçe başladık iş yerinde karşılaştığın sorundan bahset ve nasıl çözdüğünü söyle dediler , anlattım.sonrasında tüm bunları ingilizce anlat dedi , bayağı zorladı ingilizce bölümü 2-3 tane soru sordu yaşadığım durumla ilgili normal geçti
evet görmüştüm çok teşekkür ederimkerime katılıyorum, ben de kendi deneyimlerimi anlattım bakabilirsin profilimden faydalı olur umarım, mülakatında başarılar
Rica ederimverdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.