dediğiniz gibi düşünürsek bu hafta dönüşlerin olması gerekir. sağlık vs daha sonra evraklar derken 1hafta 10günlük sürec. ancak sürec baştan nasıl ilerlediğini kestirmek gercekten güc
Hem online sinav sonucum hem de yerinde sinav sonucum bana Cuma gunu iletilmisti. Buna ek olarak, su anda egitimde olan arkadaslardan bazilari forumda demisler ki mulakat sonucu icin olumlu donusler saat 16.00 - 18.00 arasinda olmus. Bu hafta donusler baslar gibi hissediyorum bakalim..

• Like
Tepkiler: bahtsızbedevi
Hem online sinav sonucum hem de yerinde sinav sonucum bana Cuma gunu iletilmisti. Buna ek olarak, su anda egitimde olan arkadaslardan bazilari forumda demisler ki mulakat sonucu icin olumlu donusler saat 16.00 - 18.00 arasinda olmus. Bu hafta donusler baslar gibi hissediyorum bakalim..
İnşallah kalbimizi temiz tutalım bu hafta içi dönüşleri beklemeye devam edelim bir an önce olumlu dönüşler alalım hepimiz

• Like
Tepkiler: AeroNomad
Şehir dışında olmasam Dtm’ye gideceğim ama şehir dışındayım. İstanbul’da ikamet eden gider mi ki :(

7 Nisandaki egitim 3 hafta suruyor desek, 28 Nisanda yeni egitim grubunun baslamasi gerekiyor mantiken, bakalim umarim olumlu donusler aliriz ve bekledigimize deger..
24 nisanda kurul mülakatı olan arkadaşlar var forumda gördüğüm kadarıyla.
Son eğitim grubunun 28 inde açılacağı söylentisi doğruysa o zaman son mülakatları da beklememiz gerekebilir.
Şayet bu 7 marttan sonraki eğitim grubu son grupsa, ay sonunda mülakata girecek olan kişiler sebebiyle bekletiliyor olamaz mıyız?
Herhangi bir bilgim yok ama uzayabilir belki de bekleme süremiz biraz daha.

• Like
Tepkiler: AeroNomad
24 nisanda kurul mülakatı olan arkadaşlar var forumda gördüğüm kadarıyla.
Son eğitim grubunun 28 inde açılacağı söylentisi doğruysa o zaman son mülakatları da beklememiz gerekebilir.
Şayet bu 7 marttan sonraki eğitim grubu son grupsa, ay sonunda mülakata girecek olan kişiler sebebiyle bekletiliyor olamaz mıyız?
Herhangi bir bilgim yok ama uzayabilir belki de bekleme süremiz biraz daha.
Aynen bu da bir ihtimal..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.