Bugün mülakata girdim 23 ocakta yerinde sınava girmiştim. Öncelikle kendini tanıtmanı istiyorlar , neden tgs yi tercih ettiğini soruyorlar sonra ingilizce olarak kendini tanıtır mısın dediler kısaca ing kendimi tanıttım. Yine ingilizce neden tgs dediler . Genel olarak bir yolcuyla hangi konularda irtibat kurabileceğini sorabilirler , ingilizce neden tgs ye başvurduğunuza yine de bi çalışın derim sormasalarda genel olarak sorulduğu için sizin içinde bir ihtimal çünkü.
Öncelikle tebrik ederim inşallah olumlu sonuçlanır. Peki forumda bahsediyorlar da mülakata giderken hangi belgeleri götürdünüz yanınızda? Orijinal diploma istiyorlar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Nilmiyoruö bayağı 2 kere girdim mülakata
Her mülakat odasında yhm, harekat, ramp operasyon memuru mülakatı yapmiyorlardi ben gittiğimde , bir odada sadece ramp operasyon ve diğer yardımcı sınıf için görüşme yapıyorlardı yhm ve harekat için diğer odalara yönlendiriyorlar , eğer girdiğin odada ramp operasyon ve diğer bölüm için mülakat yapıyorsa ve vize pasaport geçmişini gormuslerse ingilizce mülakatın yapıp diğer odaya yönlendirmiştir olabilirler

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Her mülakat odasında yhm, harekat, ramp operasyon memuru mülakatı yapmiyorlardi ben gittiğimde , bir odada sadece ramp operasyon ve diğer yardımcı sınıf için görüşme yapıyorlardı yhm ve harekat için diğer odalara yönlendiriyorlar , eğer girdiğin odada ramp operasyon ve diğer bölüm için mülakat yapıyorsa ve vize pasaport geçmişini gormuslerse ingilizce mülakatın yapıp diğer odaya yönlendirmiştir olabilirler
Evet benim mülakatımda da böyleydi harekat düşündükleri erkek adaylara iki kere mülakat yaptılar bunun bilgisini sunumda verdiler

aynen öyle :)

mülakatta ingilizce ve türkçe neler sordular ingilizfe sorulanlar neydi türkçe sorulan neydi ne kadar sürdü mülakat girenler genelde kaç dk duruyo size yaklaşımları nasıl

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.