Doğru biliyorsun güzel kardeşimÇift maaş 34bin üç ayda bir yatıyor bide yanlış bilmiyorsam
Doğru biliyorsun güzel kardeşimÇift maaş 34bin üç ayda bir yatıyor bide yanlış bilmiyorsam
Evet ama eğitim primi yani önlisans lisans ve yüksek lisans primi 6 ay sonra kazanılıyormuş duyduğuma göreÇift maaş 34bin üç ayda bir yatıyor bide yanlış bilmiyorsam
Pegasusta operasyon memuru olarakmı burada yolcu hizmetleri olarakmı çalışsam karar veremedim. Maaşları neredeyse aynıDoğru biliyorsun güzel kardeşim![]()
Sen hangisinde daha rahat ediceğini düşünüyosan bir araştır derimPegasusta operasyon memuru olarakmı burada yolcu hizmetleri olarakmı çalışsam karar veremedim. Maaşları neredeyse aynı
Evet mülakata giriş sırasına göre ilerlerAdmin peki dönüşler mülakata giriş sırasına göre mi olacak çünkü olumlu mesajların %90 ı ocak ayında girenlere olmuş
Yolcu hizmetlerinde deneyimim var ama operasyon memurunda yok o yüzden aklımda soru işareti kaldı pegasusla ilgili bakalım hayırlısıSen hangisinde daha rahat ediceğini düşünüyosan bir araştır derim
Hazirana kadar tamamlanmış olur mu bütün bu olunlu alan hepimiz yani Allahın izniyleEvet mülakata giriş sırasına göre ilerler
Bugün mülakata girdim 23 ocakta yerinde sınava girmiştim. Öncelikle kendini tanıtmanı istiyorlar , neden tgs yi tercih ettiğini soruyorlar sonra ingilizce olarak kendini tanıtır mısın dediler kısaca ing kendimi tanıttım. Yine ingilizce neden tgs dediler . Genel olarak bir yolcuyla hangi konularda irtibat kurabileceğini sorabilirler , ingilizce neden tgs ye başvurduğunuza yine de bi çalışın derim sormasalarda genel olarak sorulduğu için sizin içinde bir ihtimal çünkü.Arkadaşlar Tgs İstanbul için kurul mülakat daveti aldım. Kurul mülakatına girenler biraz anlatıp fikir ve varsa tabiye verebilir mi?
Sunumdan sonra 2 kere mülakata aldılar sizi de dimi?Bugün mülakata girdim 23 ocakta yerinde sınava girmiştim. Öncelikle kendini tanıtmanı istiyorlar , neden tgs yi tercih ettiğini soruyorlar sonra ingilizce olarak kendini tanıtır mısın dediler kısaca ing kendimi tanıttım. Yine ingilizce neden tgs dediler . Genel olarak bir yolcuyla hangi konularda irtibat kurabileceğini sorabilirler , ingilizce neden tgs ye başvurduğunuza yine de bi çalışın derim sormasalarda genel olarak sorulduğu için sizin içinde bir ihtimal çünkü.
bunlrın hepsi ingilizce mi soruldu ? Türkçe olarak neler sordular ortalama kaç dk sürdü mülakatBugün mülakata girdim 23 ocakta yerinde sınava girmiştim. Öncelikle kendini tanıtmanı istiyorlar , neden tgs yi tercih ettiğini soruyorlar sonra ingilizce olarak kendini tanıtır mısın dediler kısaca ing kendimi tanıttım. Yine ingilizce neden tgs dediler . Genel olarak bir yolcuyla hangi konularda irtibat kurabileceğini sorabilirler , ingilizce neden tgs ye başvurduğunuza yine de bi çalışın derim sormasalarda genel olarak sorulduğu için sizin içinde bir ihtimal çünkü.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.