Pozisyon veya İlan Adı
İşçi alımı
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

onurrr000

Üye
13 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
arkadaşlar ben yanlışlıkla işçi ilanına başvurdum. Amacım öğrenim bilgilerimi güncellemekti. Fakat sonrasında bu yazıyı gördüm. Amacım ay sonu harekat memurluğu ilanına başvurmaktı. İnsan kaynaklarına başvuru iptali için mail attım. Sizce başvurum etkilenir mi ? . Kariyer netten de ayrı alımlar oluyor. Orayı da etkiler mi yardımcı olursanız sevinirim

2026 yili Ocak ayi içerisinde Yolcu Hizmetleri

Memuru ve diger pozisyonlara iliskin ilanlarimizin yayimlanmasi planlanmaktadir.

Adaylarimizin yalnizca bir ilana bagvuru hakki bulundugundan, herhangi bir ilana basvuruda bulunulmasi hâlinde, ilerleyen dönemlerde yayimlanacak diger ilanlara basvuru yapilmasi mümkün olmayacaktir. Bu dogrultuda, basvuru surecinde adaylarin kendileri için en uygun ilani tercih etmeleri önemle rica olunur.

arkadaşlar ben yanlışlıkla işçi ilanına başvurdum. Amacım öğrenim bilgilerimi güncellemekti. Fakat sonrasında bu yazıyı gördüm. Amacım ay sonu harekat memurluğu ilanına başvurmaktı. İnsan kaynaklarına başvuru iptali için mail attım. Sizce başvurum etkilenir mi ? . Kariyer netten de ayrı alımlar oluyor. Orayı da etkiler mi yardımcı olursanız sevinirim

2026 yili Ocak ayi içerisinde Yolcu Hizmetleri

Memuru ve diger pozisyonlara iliskin ilanlarimizin yayimlanmasi planlanmaktadir.

Adaylarimizin yalnizca bir ilana bagvuru hakki bulundugundan, herhangi bir ilana basvuruda bulunulmasi hâlinde, ilerleyen dönemlerde yayimlanacak diger ilanlara basvuru yapilmasi mümkün olmayacaktir. Bu dogrultuda, basvuru surecinde adaylarin kendileri için en uygun ilani tercih etmeleri önemle rica olunur.
malesef 2027 yılı için başvuru yapabilirsin her yıl bir departmana başvuru yapabilirsin

Yazıda ilerleyen dönemlerde diyor fakat ben 2024 yılında 2 tane ilana başvurmuştum ocakta işçilik ilanına , mart ayında ise yolcu hizmetleri ilanına. İlan başvurusu kabul ediliyor demek ki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.