Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki tgs nin süreci nasıl oluyor ? İnternette çok karışık bilgiler var. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Öncelikle Bahsedilen pozisyonlara kadınlar da başvurabiliyor mu ? İnternette tgs adı altında bir kaç pozisyon var. Başvurduktan sonra onlar mı seçiyor yoksa pozisyona göre mi başvuru yapıyoruz ? Mesela yolcu hizmetleri veya ramp gibi
Gecen seneki tecrubelerimden yola cikarak cevap vermek isterim. Ben YHM icin basvurmustum. Evet, kadinlar sadece YHM icin basvuru yapabiliyor. YHM disinda headset ve baska bir pozisyon daha var ama onun ismini su an hatirlamiyorum. Gecen sene mulakattaki on bilgilendirmede denilmisti ki kadinlar sadece YHM icin degerlendirilecek ama erkekler hem YHM hem de headset ve o ismini hatirlayamadigim pozisyon icin degerlendirilecek. Hatta YHM disindaki pozisyonlar icin erkekler arasindan yedeklerden cagirilanlar olmustu. Bana yedektesiniz mesaji gelmisti.

arkadaşlar bu arada tgs de atölye de çalışan kişi ne iş yapıyor acaba? mesela atölye bölümünde çalışan bir kişi kargo bölümünde çalışan mesai arkadaşını görür mü ? denk gelir mi ? ya da bagaj bölümünde çalışan personel ile ? yoksa bölümlere ayrıldıktan sonra denk gelme ihtimali az mıdır ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.