Pozisyon veya İlan Adı
Tgs
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 Ocak 2026
7
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar tgs sabiha işçi başvurusunda bulunmuştum bana mülakat daveti gelmiş ama görmemişim geç gördüm ben mesajdakı adrese gidip durumu anlatsam tekrar mülakata alırlar mı yardımcı olur musunuz

irtibat numarası aradım mailden Tgs istihdam mailine yazdım ama oradan dönüş olacağını sanmıyorum telefonlar açılmıyor çünkü hiçbir şekilde

Hocam hangi tarifte sizi çağırmışlar ? Sabiha gökçen pist açıldı ve işler coğalmaya başladı o yüzden önceliği oraya verdiler

Şoförlük için gelen mesajı paylaşır mısınız . işçiye gelen mesajla aynı acaba

Ben bugün şoförlük için mülakat gittim astım hastası olduğum için işi alınmadım ama çalışmama engel değil dememe rağmen nasıl yapabilirim acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.