Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba kafamda takılan soru vardı ön başvuru formu mesaj geldi ancak önümde bi askerlik var bu durumda şirket buna değinerek olumsuz dönüş olurmu veya böyle olupta çalışan var mı aramızda
Arkadaşlar merhaba kafamda takılan soru vardı ön başvuru formu mesaj geldi ancak önümde bi askerlik var bu durumda şirket buna değinerek olumsuz dönüş olurmu veya böyle olupta çalışan var mı aramızda
Askerliğin Varsa olumsuz oluyor ama işe girebilmen için tecil ettirmen gerekiyor tecil ettirirsen işe girersin ama bedelli yapman lazım eğer tecilin bitince işten çıkarsan bi daha giremen işe bende askerliği yapmadan önce mülakata gitmiştim askerlikten dolayı olumsuz oldu
Arkadaşlar aranızda TGS yer işçi alımından aranan var mı hangi numaradan aradılar sizi ? Beni 0212 bir tane numara arada ama ses yoktu ya da mesaj da geliyor mu ayrıca ?
Arkadaşlar aranızda TGS yer işçi alımından aranan var mı hangi numaradan aradılar sizi ? Beni 0212 bir tane numara arada ama ses yoktu ya da mesaj da geliyor mu ayrıca ?
Ben Tgs yer işçisi için başvurmuştum. Beni aradılar tss temizlik görevlisi için mülakata çağırdılar gittim dün bakalım geri dönüş olacak mı bilmiyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.