Sorular aynı havuzdan rastgele geliyor, onlara daha zor gelmiş olabilir, benimki daha kolaydıEminmisiniz daha zor yazmislar
Peki sizce kelime olarak nerelere çalışılmalıdır saglik ekonomi çevre kirliliği vs @meenaSorular aynı havuzdan rastgele geliyor, onlara daha zor gelmiş olabilir, benimki daha kolaydı
Cok teşekkür ederim ben farkli bir firmada çalışıyordum is inglizcem var bos kaldığım süreçte normal ingilizcemi de geliştirdim sadece bilgi edinmek amaçlı yazdim cok sagolunvalla ben hiçbir şeye çalışmadım ve bu tip sınavlarda özellikle çalışılacak bir şey yok. yds sınavları gibi oluyor ama gramer kelime vb. birsürü farklı şey çıkıyor. genel olarak bu süreçte ingilizce geliştirmeye çalışmak lazım çünkü şuan ben tgsde çalışıyorum ve cidden burada fazlasıyla ihtiyacınız oluyor. testleri geçersiniz önemli olan yüzyüze ingilizce bence. ingilizcesi kötü olan arkadaşlarım testlerden hep geçti ama yüzyüzede hepsi kaldı neredeyse.
Sorular havuzdan geldigi icin sanirim, bu sorunun net bir cevabini ben de goremedim. Benim girdigim online sinav zordu mesela, bizdeki atasozu ve deyim benzeri seyler vardi. Ama merkezde girdigim sinav kolaydi, erkenden cikmistim hatta. Mulakat asamasinda ise, sorulan sorular hakkinda bir on calisma yaparsaniz, uzun uzadiya dusunmek ve cumleleri yuvarlamak gibi seylere vakit ayirmayacaginiz icin daha net ve daha ozguvenli cevap verme opsiyonuna sahip oluyorsunuz.Merhaba online evde girdiğimiz le merkezde girdiğimiz ayni mi daha zor yada kolay oluyor mu ?
Bende a2 b1 arasi sınırda olduğumu hissediyorum korkuyorum isin açığı... mesela 2 sinavda da genel anlamda benim gözlemlediğim hava , iklim uluslar arası hükumet yönetim vs gibi sorular ve kelimeler vsrdi sizin dikkatinizi çeken birsey oldu muSorular havuzdan geldigi icin sanirim, bu sorunun net bir cevabini ben de goremedim. Benim girdigim online sinav zordu mesela, bizdeki atasozu ve deyim benzeri seyler vardi. Ama merkezde girdigim sinav kolaydi, erkenden cikmistim hatta. Mulakat asamasinda ise, sorulan sorular hakkinda bir on calisma yaparsaniz, uzun uzadiya dusunmek ve cumleleri yuvarlamak gibi seylere vakit ayirmayacaginiz icin daha net ve daha ozguvenli cevap verme opsiyonuna sahip oluyorsunuz.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.