Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
Çok teşekkür ederim bilgi için normal başvuru yoluyla girmeyi düşünüyorum ilan açıldığında birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre hiç bir şekilde dönüş almazsın dediler birde size sormak istedim :)
Tam olarak doğru bir bilgi değil, dönemsel personellerimizle tekrar tekrar çalıştığımız çok örnekleri de vardır. Başvuru panelinde daha önce şirkette çalışıp çalışmadığınıza dair bir seçenek çıkıyor. Evet’i seçtiğinizde elenmeniz gibi bir şey söz konusu tabii ki değil:) Neden işten ayrıldığınız en büyük etken. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Kaxaan
Tam olarak doğru bir bilgi değil, dönemsel personellerimizle tekrar tekrar çalıştığımız çok örnekleri de vardır. Başvuru panelinde daha önce şirkette çalışıp çalışmadığınıza dair bir seçenek çıkıyor. Evet’i seçtiğinizde elenmeniz gibi bir şey söz konusu tabii ki değil:) Neden işten ayrıldığınız en büyük etken. 🙏🏻
İçim biraz olsun rahatladı şuan :) annem ciddi sağlık sorunu geçirmişti ondan dolayı ayrılmıştım evin tek çocuğu olunca hem iş hem koşuşturma olmadı işi bırakmam icap etti şimdi tekrar girmeyi planlıyorum ama başvuruna hiçbir şekilde dönüş alamazsın alsan bile olumsuz olur gibi şeyler duyunca şaşırdım inaninki

İçim biraz olsun rahatladı şuan :) annem ciddi sağlık sorunu geçirmişti ondan dolayı ayrılmıştım evin tek çocuğu olunca hem iş hem koşuşturma olmadı işi bırakmam icap etti şimdi tekrar girmeyi planlıyorum ama başvuruna hiçbir şekilde dönüş alamazsın alsan bile olumsuz olur gibi şeyler duyunca şaşırdım inaninki
Fesih durumu olmadığı sürece sıkıntı olmaz.

@admin ben yaz ayında tgs nin en son açtığı ramp ilanına başvuru yapmıştım mülakatlara girmiştim fakat olumsuz mail almıştım..

şimdi yeni ilan açarsa ona başvuru yapabiliyor muyum ? bazıları 6 ay geçmesi lazım diyor tam anlam veremedim.. en son haziran ayında açmıştı sanırım ilan aralık gibi açarsa tekrardan 6.ay olmuş oluyor bir sıkıntı olur mu ?

ve olumsuz olduğu için tekrardan değerlendirmeye alınır mıyım ?

cevaplarsanız çok sevinirim :) uzun zamandır ilan bekliyorum çünkü..

@gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.