Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu

Girlytalk

Üye
10 Eyl 2025
26
6
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese selam forumda okuduklarıma göre kasımda ilan açılıcak diyenler olmuş ben en kötü ocak başında açılır diye düşünüyodum bugün de çalışan bi arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 20 şubatta alım olucak denmiş. Ne zaman açılır bilen tahmin eden herkes yazarsa sevinirim

Herkese selam forumda okuduklarıma göre kasımda ilan açılıcak diyenler olmuş ben en kötü ocak başında açılır diye düşünüyodum bugün de çalışan bi arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 20 şubatta alım olucak denmiş. Ne zaman açılır bilen tahmin eden herkes yazarsa sevinirim
ben de ex çalışanı olarak ocakta alım yapılacak bilgisi aldım eski yöneticilerimden falan bilginiz olsun

TGS İstasyon Müdürlerinden birisi Ocak sonu Şubat başı olarak bir bilgi aktarmıştı tarafıma… 😊

TGS İstasyon Müdürlerinden birisi Ocak sonu Şubat başı olarak bir bilgi aktarmıştı tarafıma… 😊
Bir sorum olucak 2 sene kadar önce İstanbul istasyonunda Tgs ramp işçisi olarak çalışmıştım işten ayrıldım tekrar başvuru yaptığımda alınırmıyım ik nasıl bakıyor bu konuya varmı bir bilginiz

Bir sorum olucak 2 sene kadar önce İstanbul istasyonunda Tgs ramp işçisi olarak çalışmıştım işten ayrıldım tekrar başvuru yaptığımda alınırmıyım ik nasıl bakıyor bu konuya varmı bir bilginiz
Merhaba, TGS’de görev almadım fakat operasyon tarafında yönetici arkadaşlarım var. O dönemki vardiya amirlerin ya da diğer yöneticilerinle iletişim halindeysen eğer onların aracılığıyla tekrar başvurman senin için daha avantajlı olur. Normal başvuru yoluyla girmek istersen tecrüben kesinlikle fayda sağlar fakat işten ayrılma nedenin sürecini pozitif ya da negatif etkiler.

Merhaba, TGS’de görev almadım fakat operasyon tarafında yönetici arkadaşlarım var. O dönemki vardiya amirlerin ya da diğer yöneticilerinle iletişim halindeysen eğer onların aracılığıyla tekrar başvurman senin için daha avantajlı olur. Normal başvuru yoluyla girmek istersen tecrüben kesinlikle fayda sağlar fakat işten ayrılma nedenin sürecini pozitif ya da negatif etkiler.
Çok teşekkür ederim bilgi için normal başvuru yoluyla girmeyi düşünüyorum ilan açıldığında birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre hiç bir şekilde dönüş almazsın dediler birde size sormak istedim :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.