Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçisi
Her yeni alım sıfırdan başlangıçtır.
Madem ihtiyaç var ki ilan açılıyor; o halde hali hazırda beklettiklerini alsınlar. Bu adaylar aylarını verdi diyen yok, maddi imkanlarını, zamanlarını, umutlarını feda etti diyen yok. Bazen haberlerde olumsuz haberler çıkıyor ya; Allah'ın adaleti diyorum o noktaya getirdiler bizi. Yazıklar olsun!

Havuzdaki adayları neden değerlendirmiyorlar? Bu konuda herhangi bir fikri olan var mı

Havuzdaki adayları neden değerlendirmiyorlar? Bu konuda herhangi bir fikri olan var mı
Havuz bence prosedur geregi yapilan bir sey, denetim yapiliyormus insan kaynaklarina. Insan kaynaklarinin denetime karsi "bakin biz adaylari hemen elemedik, havuza attik." diyebilmek icin uydurulmus bir kilif bence. Gozlemledigim kadariyla boyle dusunuyorum.

• Like
Tepkiler: akara ve 11air
Peki gerçekten ihtiyaca göre alım yapsalar yazık değil mi ya yüzlerce insan şehir dışından masraf emek harcayacak geliyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.