Şuan eğitimin son günündeyim 5 gün eğitim aldım akıbeti bilmiyorum yanlış anlasilma oluyor genelde geçen hafta cuma ismim anons edildi pazartesi günü direk havaalanına gidiceksin dediler bugünde eğitiminiz son günü detaylar geldikçe bilgilendiririm

Aynı şey benim için de oldu şuan havalimanındayım eğitimi 5 gün ile tamamladım sözleşmeyi imzaladım departman için bilgi bekliyorum

• Like
Tepkiler: ozi95
Dtm uzerinden mi havaalanına gidiyorsunuz servis olayı nasıl çözüldü bu konuda bilgi rica etsem yada havalimanindaki oradaki süreç nasıl ilerliyor

Dtm den geliyorsunuz insan kaynakları yönlendiriyor burdaki süreç karışık sabah 11 den beri bekliyorum bölümün toplantısı varmış ama sürekli yönlediriyorlar

Sizin isim soyisim neydi eğitim ne durumda?
Ozan güvercinoğlu bu sabah dtm uzerinden havaalanına gittim oradaki hanımefendi karşıladı fakat personel kartı henüz ulaşmadığı için beklemeniz gerektiğini söyledi bende geri döndüm telefonla arayacaklarını söylediler bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.