Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

xavii

Üye
3 Haz 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi genel yetenek sınavı hakkında bilgi almak istiyorum. Olur da çağırırlar diye şimdiden sınava hazırlanmak istiyorum. Hangi konulardan sorular olduğunu bilen varsa bilgi verirse çok minnettar olurum. Çalışabileceğim herhangi bir site ya da uygulama da olabilir. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Mesela ne tarz sorular hocam havuz problemi gibi sorular mı? Bütün sorular aynı mantıkta mı?
Sayisal islemlerden cok mantiginizi olcen sorular oluyor aslında çalışacak hicbir sey yok. Tablo yorumlama, örüntü gibi soru çeşitleri oluyor. Anlamı karşılayan deyim vs soruları da oluyor. Yani tablo yorunlama vs gibi soruları dikkatle okuyup çözersiniz yeterli olur.

• Like
Tepkiler: xavii
Yani söyle genel olarak sayısal mantık ağırlıklı ve örüntü tanıma dikkat soruları vardı öyle çok aman aman mat soruları yoktu bir iki yüzde ve bir kaç sıra sorusu vardı genel şekil örüntü gibi mantık soruları yogunluktaydi

• Like
Tepkiler: xavii

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.