Pozisyon veya İlan Adı
Ramps iscisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

osman123

Üye
4 Ağu 2026
12
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda sağlik evrak ve ise giris formunu verip aranan varmi kac gün sonra ariyorlar aradiklarinda sinav icin kac gun sure veriyorlar bilgi verebilirmisiniz 1 haftalik şehir disina cikmam gerek persembe dün dosyalari verdim hemen ararlarmi.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda sağlik evrak ve ise giris formunu verip aranan varmi kac gün sonra ariyorlar aradiklarinda sinav icin kac gun sure veriyorlar bilgi verebilirmisiniz 1 haftalik şehir disina cikmam gerek persembe dün dosyalari verdim hemen ararlarmi.
Pazartesi günü evrakları teslim ettim bu hafta içi aranıcaksınız telefonlarınızı açık tutun demişlerdi

Bana da öyle söylendi ama büyük ihtimalle güvenlik soruşturması vs veya eğitimleri parti parti bölmeler derken bekleyeceğiz bende 6 veya 7 ağustosta teslim ettim

Merhaba 10 Ağustos'ta evrak teslimatı yaptım 1 hafta içinde dönüş sağlanacaktır denildi. Dönüş olmadı olumlu veya olumsuz aranan veya mesaj mail gelen arkadaş var mı.

Lütfen 10 Ağustos ve sonrası evrak teslim eden dönüş alan varsa bizi burda bilgilendirsin. Bana olumlu veya olumsuz bir haber gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.