Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Yavuzkuscu

Üye
19 Ağu 2026
20
7
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar iyi geceler. Bu saatte yazmamı mazur görün. Biliyoruz ki esenboğa yhm mülakat sonucunu bekleyen arkadaşlarımız var ben dahil. Süreç çok uzadı ve çok yıprandık. Bir fikirle geldim. Lütfen herkes linkedin profilinden tgs ik hesaplarına mesaj atsın. Belki insaflı birisi konu hakkında bilgi verir yardımcı olmaya çalışır. Ben bir yetkiliye ulaştım ancak sürecin devam ettiği ve adaylar hakkında nihai kararlar verilince dönüş alacağımız söylendi ancak tatmin edici bir cevap değil maalesef. Herkes masraf etti zamanından harcadı bu mülakata gitmek için net bir cevap almak hakkımız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.