MK 37

Üye
12 May 2025
15
2
0
Ben mart ayında tgs nin açtığı iş ilanı na başvurdum ağır vasıta şöför alımı için kriterleri karşılıyorum form geldi 1.ve 2. Form doldurdum 7 mayıs ta mülakat sms i geldi 13 mayısta mülakata çağırdılar şöyle bir sorum var ben eyt emeklisiyim yaşım 44 form dada belirttim emekli olduğumu bilerek mi çağırdılar yoksa gittiğimde sen emeklisin diyerek eleyeceklermi bilgi sahibi kişiler cevap yazarsa sevinirim.

Ben mart ayında tgs nin açtığı iş ilanı na başvurdum ağır vasıta şöför alımı için kriterleri karşılıyorum form geldi 1.ve 2. Form doldurdum 7 mayıs ta mülakat sms i geldi 13 mayısta mülakata çağırdılar şöyle bir sorum var ben eyt emeklisiyim yaşım 44 form dada belirttim emekli olduğumu bilerek mi çağırdılar yoksa gittiğimde sen emeklisin diyerek eleyeceklermi bilgi sahibi kişiler cevap yazarsa sevinirim.
Eğer davet aldıysanız sürece dahil edilmişsiniz demektir. Yani eğer olumlu olursa evet işe alınırsınız.

• Like
Tepkiler: MK 37

arkadaşımın babası emekli diye biliyorum ve tgsde çalışıyor. kesin bilgi öğrendiğim zaman size yazıcam

• Like
Tepkiler: MK 37
Bugün mülakata girdim 2 haftaya kadar haber vereceklermiş gittiğimde boşa gitmiş olmaya yım diye sordum ben davet edildim emekliyim dedim sorun yok dediler.NOT = BU İŞLETMENİN ÇOK PERSONELE İHTİYACI VAR BANA ÖYLE GELDİ..

Bugün mülakata girdim 2 haftaya kadar haber vereceklermiş gittiğimde boşa gitmiş olmaya yım diye sordum ben davet edildim emekliyim dedim sorun yok dediler.NOT = BU İŞLETMENİN ÇOK PERSONELE İHTİYACI VAR BANA ÖYLE GELDİ..
nasıl yani? yolcu hizmetleri memuru için başvuranları bile almadılar hala, ramp’tan devam ediyorlar şu anda. nasıl geçti mülakat biraz anlatır mısınız

Demektir ramp bölümü için öncelik veriyor olabilir ler benim mülakat topluca ön sunum(yapılacak işler,zorluklar,işe alım kriterleri maaş ve yan haklar vs.)20dk. Falan tek yüz yüze olan 6,7 dakika sürdü çok yoğunluk var ama ben emekli olduğumu için biraz dik sorular sordular bu yaşta size vardiyalı iş ağır gelmezmi gibi benim için bir sıkıntı yok ağır sanayiden emekliyim dedim,uyku problem olmazmı dedi yetkili hayır işsizlik geçim sıkıntısı zaten uyutmuyor problem yok dedim tamam hayırlı si olsun dediler bu kadar yani.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.