Antalya içinde bu geçerli mi çünkü gerçekten dünkü organizasyon çok kötüydü.Saatlerce doktor sırası bekledik öğle arası verdiler birden sıra falan kalmadı sonra tekrar bekledik birden eğitim var oraya katılmanız zorunlu yoksa iptal olur kaydınız diye mesaj geldi gruba,saatlerce boşuna doktor sırası beklemiş olduk tekrar aşağı indik işimizi halledemeden.Ayrıca yukarıda bahsedildiği gibi kurs1 eğitiminde sınıf aşırı kalabalık basıktı ve yemek verilmedi bu hep böyle mi devam edicek? Kalabalıktan Hiçbir şey anlaşılmıyorArkadaşlar sadece ortak alınan eğitimlerde böyle bir durum yaşanıyor olabilir. Ortak eğitim bittiğinde shgm kuralları gereği özel 20 kişilik dersliklerde eğitim alırsınız. Yemek konusunda dtm harici dış dersliklerde eğitim alan çalışanlara maalesef kumanya gidiyor.
Kurs1 eğitimi ve eğitim alacağınız ilk gün isg eğitimi kalabalık oluyor. Daha sonra sizi 20 kişilik sınıflara bölecekler.Antalya içinde bu geçerli mi çünkü gerçekten dünkü organizasyon çok kötüydü.Saatlerce doktor sırası bekledik öğle arası verdiler birden sıra falan kalmadı sonra tekrar bekledik birden eğitim var oraya katılmanız zorunlu yoksa iptal olur kaydınız diye mesaj geldi gruba,saatlerce boşuna doktor sırası beklemiş olduk tekrar aşağı indik işimizi halledemeden.Ayrıca yukarıda bahsedildiği gibi kurs1 eğitiminde sınıf aşırı kalabalık basıktı ve yemek verilmedi bu hep böyle mi devam edicek? Kalabalıktan Hiçbir şey anlaşılmıyor
120Kurs1 eğitimi ve eğitim alacağınız ilk gün isg eğitimi kalabalık oluyor. Daha sonra sizi 20 kişilik sınıflara bölecekler.
******** grubunda kaç kişi var acaba ?
evet arkdaşım da böyle söyledi bi kaç gün içinde 20 kişilik sınıflara alıncakları söylenmişArkadaşlar sadece ortak alınan eğitimlerde böyle bir durum yaşanıyor olabilir. Ortak eğitim bittiğinde shgm kuralları gereği özel 20 kişilik dersliklerde eğitim alırsınız. Yemek konusunda dtm harici dış dersliklerde eğitim alan çalışanlara maalesef kumanya gidiyor.
400 kişi hepsi yhm değildir bence diğer bölümlerdeevet arkdaşım da böyle söyledi bi kaç gün içinde 20 kişilik sınıflara alıncakları söylenmiş
harekatla beraber eğitim görmüşler isg eğitimleri olduğu için herkesin alması gereken eğitim zaten ramak kala olayı nedir gibi bilgiler400 kişi hepsi yhm değildir bence diğer bölümlerde
Evet herkes YHM değil harekatta olanlar da var ortak dersler birlikte alınıyor şu an sonrasında birim eğitimlerine geçildiğinde sayı aza indirgenecek400 kişi hepsi yhm değildir bence diğer bölümlerde
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.