Eslem1

Üye
28 Mar 2025
8
0
0
ben 7nisan eğitime başlangıç için bugün arandım sabah 7de dtm de olmam gerektiği söylendi. Eğitim saatlerini ve kaç gün süreceğini soramadım ben sabihada işe baslayacagım ve oraya yakın oturuyorum her sabah 7de dünya ticaret merkezinde olamayacagım için apart gibi bir şey tutmam gerekiyor. Eğitim saatleri ve ne kadar süreceği hakkında bilgisi olan var mı sabah 7 dediler ama bu sadece ilk gün için mi? Sunum yaparken 28 gün demişlerdi eğitim süresine ama bazıları 15 gün diyor. Ve eğitim tamamen dünya ticaret merkezinde mi olacak yoksa thy'nin eğitim binasında mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim detaylı bilgi için mail attım ama geri dönüş olmadı

ben 7nisan eğitime başlangıç için bugün arandım sabah 7de dtm de olmam gerektiği söylendi. Eğitim saatlerini ve kaç gün süreceğini soramadım ben sabihada işe baslayacagım ve oraya yakın oturuyorum her sabah 7de dünya ticaret merkezinde olamayacagım için apart gibi bir şey tutmam gerekiyor. Eğitim saatleri ve ne kadar süreceği hakkında bilgisi olan var mı sabah 7 dediler ama bu sadece ilk gün için mi? Sunum yaparken 28 gün demişlerdi eğitim süresine ama bazıları 15 gün diyor. Ve eğitim tamamen dünya ticaret merkezinde mi olacak yoksa thy'nin eğitim binasında mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim detaylı bilgi için mail attım ama geri dönüş olmadı
bana saat 8 dendi dün telefonda

Mail için nere yazdınız benimde iletişime geçmem gerekiyor aradılar ama acamadim sonrada ulaşamadım

yhm için ben de soramadım çok müsait değildim servisteydim bir beyefendi aradı 7 nisanda saat 8de dtmde dedi bana yani en azından ben oyle anladım ama siz saat 7 diyorsunuz acaba ben mi yanlıs duydum içime kurt düştü
Beni de bir hanımefendi aradı saat 7 dedi yanımda herhangi bir evrak getirmem gerekiyor mu diye sordum biraz sert bir hayır istemiyoruz diye bir cümle duyunca baska bişey sormaya cekindim ama 7 dedi eminim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.