Pozisyon veya İlan Adı
YHM ve RAMP
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

RS6

Üye
5 Ara 2024
100
33
35
Bence bu konuyu bir çoğumuz merak ediyordur. İçerde bilmediğimiz hangi birimler var? eski konuları okurken ben postabaşı, kontuar işçisi gibi birimler gördüm.
@admin
YHM de hangi birimler var

ramp da hangi birimler ?

YHM de CIP, VIP, Bilet Satış, Kayıp Eşya vs. gibi birimler var. Bu birimlerde de çalışabilirsiniz. Kontuar ve Boarding kısımları zaten genel oluyor, birim olmuyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Bence bu konuyu bir çoğumuz merak ediyordur. İçerde bilmediğimiz hangi birimler var? eski konuları okurken ben postabaşı, kontuar işçisi gibi birimler gördüm.
@admin
YHM de hangi birimler var

ramp da hangi birimler ?
Ramp birimleri bildigim kadarıyla ;
- Uçak içi temizleme
- kargo bölümü
- valiz atma bölümü (uçak altı )

benim bildigim ama sizin dediginiz postabaşı rampla alakalı işe valiz atma (uçak altı) ile girdiginiz diyelim 6 ay calıştigıniz sözleşme yaptınız tgs ile ondan sonra bir zaman çalıştıktan sonra yükselme diye bişey var bölüm için de yeni sözleşme yapıyorsunuz ve postabaşına yükseliyorsunuz ve daha da yükselebiliyorsunuz zaman geçtikten sonra bilginize.

benimde bildiğim ramp;

- Ekip ve Yolcu Transfer İşlemi
- Uçak içi temizleme
- Takozlama/Dubalama
- Uçak yükleme/boşaltma
- uçak geri itme

yolcu hizmetleri

- Check-in Hizmetleri
- Boarding Hizmetleri
- Pasaport ve Vize Kontrolü
- Bilet Satış Hizmetleri
- VIP Hizmetleri
- CIP Hizmetleri

bunların dışındakileri merak ediyorum eğer varsa?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.