Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu konuyu bir çoğumuz merak ediyordur. İçerde bilmediğimiz hangi birimler var? eski konuları okurken ben postabaşı, kontuar işçisi gibi birimler gördüm. @admin
YHM de hangi birimler var
YHM de CIP, VIP, Bilet Satış, Kayıp Eşya vs. gibi birimler var. Bu birimlerde de çalışabilirsiniz. Kontuar ve Boarding kısımları zaten genel oluyor, birim olmuyor.
Bence bu konuyu bir çoğumuz merak ediyordur. İçerde bilmediğimiz hangi birimler var? eski konuları okurken ben postabaşı, kontuar işçisi gibi birimler gördüm. @admin
YHM de hangi birimler var
Ramp birimleri bildigim kadarıyla ;
- Uçak içi temizleme
- kargo bölümü
- valiz atma bölümü (uçak altı )
benim bildigim ama sizin dediginiz postabaşı rampla alakalı işe valiz atma (uçak altı) ile girdiginiz diyelim 6 ay calıştigıniz sözleşme yaptınız tgs ile ondan sonra bir zaman çalıştıktan sonra yükselme diye bişey var bölüm için de yeni sözleşme yapıyorsunuz ve postabaşına yükseliyorsunuz ve daha da yükselebiliyorsunuz zaman geçtikten sonra bilginize.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.