Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Ocak 2026
13
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba, size tgs yolcu hizmetleri memurluğu için birkaç sorum var deneyimi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim
-Tgsde boy kilo ölçümü kabin memurluğundaki kadar önemli mi, boy kilo ölçümü yapıyorlar mı ve sınırı nedir
-Görünen yerlerde (özellikle bilek gibi) dövme olması problem teşkil ediyor mu
-İşe alım sürecinde sağlık testleri neleri içeriyor yani daha önce yaptırdığım uçuşa elverişlilik raporumu teslim etsem olur mu yoksa yeni raporlar istiyorlar mı
-Ayrıyeten kan/idrar tahlili yapılıyor mu/isteniyor mu
Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba, size tgs yolcu hizmetleri memurluğu için birkaç sorum var deneyimi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim
-Tgsde boy kilo ölçümü kabin memurluğundaki kadar önemli mi, boy kilo ölçümü yapıyorlar mı ve sınırı nedir
-Görünen yerlerde (özellikle bilek gibi) dövme olması problem teşkil ediyor mu
-İşe alım sürecinde sağlık testleri neleri içeriyor yani daha önce yaptırdığım uçuşa elverişlilik raporumu teslim etsem olur mu yoksa yeni raporlar istiyorlar mı
-Ayrıyeten kan/idrar tahlili yapılıyor mu/isteniyor mu
Şimdiden teşekkür ederim
Evet ne yazık ki çok sıkı olmasa da önemli. Görünen yerde olan dövmeler sorun yaratmakta. Yeni rapor alman gerek diye biliyorum.

Evet ne yazık ki çok sıkı olmasa da önemli. Görünen yerde olan dövmeler sorun yaratmakta. Yeni rapor alman gerek diye biliyorum.
Dövme konusunda emin misiniz peki bir şartı olabilir mi birkaç kişiden önemli değil diye duydum ama
Bir de kabin memurluğundaki gibi dövme kontrolü yapılıyor mu

Dövme konusunda emin misiniz peki bir şartı olabilir mi birkaç kişiden önemli değil diye duydum ama
Bir de kabin memurluğundaki gibi dövme kontrolü yapılıyor mu
evet eminim. dediğim gibi üniforma giyildiğinde görünmemesi gerekli. gözüküyorsa problem ediyorlar fakat bunlar için iyi trickler olduğunu görmüştüm. fondöten kullanıp kapatmak gibi bakmanızı tavsiye ederim.

evet eminim. dediğim gibi üniforma giyildiğinde görünmemesi gerekli. gözüküyorsa problem ediyorlar fakat bunlar için iyi trickler olduğunu görmüştüm. fondöten kullanıp kapatmak gibi bakmanızı tavsiye ederim.
Forumda kontrol yapılmıyor beyan esas alınıyor diye gördüm peki sizin bir bilgini var mı

Tgsde boy kilo ölçümü kabin memurluğundaki kadar önemli mi, boy kilo ölçümü yapıyorlar mı ve sınırı nedir
Boy-kilo ölçümü yapılmıyor.
Görünen yerlerde (özellikle bilek gibi) dövme olması problem teşkil ediyor mu
Görünen yerlerde dövme olması maalesef problem.
İşe alım sürecinde sağlık testleri neleri içeriyor yani daha önce yaptırdığım uçuşa elverişlilik raporumu teslim etsem olur mu yoksa yeni raporlar istiyorlar mı
Sağlık testi isteniyor ancak havayollarının istediği detaylı ve çok aşırı pahalı olanından değil. Herhangi bir hastaneden alacağınız; tam kan sayımı, ekg gibi basit tahliller isteniyor.

Süreciniz boyunca forumu takip ederseniz üyelerimiz ile bilgi alışverişinde bulunabilir; hem işe alım süreci hem de şirket hakkında bilgilere kolayca erişebilirsiniz. Sürecinizde başarılar şimdiden.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.