Batuyldz

Üye
5 Mar 2025
48
5
5
Merhaba arkadaşlar benim gibi Antalya için ne olumluu ne olumsuzz mesaj almayan bizler ne olacağız? Başka bir grup alımı olacak mı, belirsizlikte olmak artık gerçekten can sıkmaya başladı. İk daki insanlar telefonlara bakmaz etmez çok garip bir döneme denk geldik...

Merhaba arkadaşlar benim gibi Antalya için ne olumluu ne olumsuzz mesaj almayan bizler ne olacağız? Başka bir grup alımı olacak mı, belirsizlikte olmak artık gerçekten can sıkmaya başladı. İk daki insanlar telefonlara bakmaz etmez çok garip bir döneme denk geldik...
Geçen sene İzmir alımında tüm süreçlerim çok iyi geçmesine rağmen ne olumlu ne olumsuz hiçbir şekilde cevap gelmemişti sms veya mail ile

Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışı seyahate gitmem gerekicek. Pazartesi dönüş yapacağım cumartesi pazar sonuç mesajı geliyor mu? Zor bir durumda kalmak istemiyorum. Pazartesi dönüş yapacağım çünkü gün içinde. Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışı seyahate gitmem gerekicek. Pazartesi dönüş yapacağım cumartesi pazar sonuç mesajı geliyor mu? Zor bir durumda kalmak istemiyorum. Pazartesi dönüş yapacağım çünkü gün içinde. Şimdiden teşekkür ederim
Bugüne kadar hafta sonu hiç dönüş olmadı takip ettiğim kadarıyla

• Like
Tepkiler: kk2001

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.