Cuhara

Üye
10 Nis 2025
24
3
0
Acil olarak yaptığım başvuru numarasına ulaşmam gerekiyor. Bunun için ne yapabilirim? Nasıl ulaşabilirim? Kesin olarak ulaşmam gerekiyor. @admin

TGS Aday Başvuru Sisteminde başvuru numarasına tekrar bakabilme gibi bir mekanik yok. TGS ile iletişime geçmelisiniz. Mail atabilirsiniz ancak orada da genelde dönüş sağlamıyorlar.

Acil olarak yaptığım başvuru numarasına ulaşmam gerekiyor. Bunun için ne yapabilirim? Nasıl ulaşabilirim? Kesin olarak ulaşmam gerekiyor. @admin
Basvuru numarası diye bisey yok öyle olsa ilk başvurunuzda online olarak basvuruludgunda karşınıza çıkar tgsye gitseniz daha böyle Bi numaraya ulaşamazsınız maalesef paylaşamıyoruz diyorlarr

Basvuru numarası diye bisey yok öyle olsa ilk başvurunuzda online olarak basvuruludgunda karşınıza çıkar tgsye gitseniz daha böyle Bi numaraya ulaşamazsınız maalesef paylaşamıyoruz diyorlarr
Bende hatırlamıyorum öyle bir numara başvurduğum sırada karşıma çıktı mı çıkmadı mı diye bugün dtm ye gitmeyi düşünüyordum ama az çok tahmin ediyordum böyle bir numara olsa bile paylaşamayacaklarını. Süreç uzadığı için artık çok can sıkıyor alternatif yollar bulmaya çalışıyorum açıkçası. Siz peki nasıl bir süreçtesiniz?

Bende hatırlamıyorum öyle bir numara başvurduğum sırada karşıma çıktı mı çıkmadı mı diye bugün dtm ye gitmeyi düşünüyordum ama az çok tahmin ediyordum böyle bir numara olsa bile paylaşamayacaklarını. Süreç uzadığı için artık çok can sıkıyor alternatif yollar bulmaya çalışıyorum açıkçası. Siz peki nasıl bir süreçtesiniz?
Ne zaman ve hangi pozisyon için başvurmuştnz? Ne kadar süredir bekliyorsunz istanbulmu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.