Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri İşçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bll234d

Üye
17 Ocak 2026
20
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar. 14 Ocak tarihinde TGS Yer hizmetleri olarak başvurduğum formdan 19 ocakta 2. formu talep ettiler referansı vs her şeyini doldurup gönderdiğim başvurudan daha hiç bir şekilde dönüş olmadı. Aynı pozisyonlara veyahut aynı işe başvuran arkadaşlar bilgi geçebilir mi acaba sizlere dönüş oldu mu acaba? Teşekkürler.

Merhabalar. 14 Ocak tarihinde TGS Yer hizmetleri olarak başvurduğum formdan 19 ocakta 2. formu talep ettiler referansı vs her şeyini doldurup gönderdiğim başvurudan daha hiç bir şekilde dönüş olmadı. Aynı pozisyonlara veyahut aynı işe başvuran arkadaşlar bilgi geçebilir mi acaba sizlere dönüş oldu mu acaba? Teşekkürler.
Aynı şekilde ben de yaptım tgs şoför adaylara öncelik verdiği için belirli şoför adaylara geri dönüş yapıp, mülakatlara çağırdı işçi adaylar hala beklemede. Şuan savaş sebebiylede herhangi bi alım yok diye biliyorum ne zaman devam ediceği meçhul

Aynı şekilde ben de yaptım tgs şoför adaylara öncelik verdiği için belirli şoför adaylara geri dönüş yapıp, mülakatlara çağırdı işçi adaylar hala beklemede. Şuan savaş sebebiylede herhangi bi alım yok diye biliyorum ne zaman devam ediceği meçhul
İletişime geçmeye çalıştım lakin 2. formu doldurduysanız kesin dönüş olur tarzında dönüşler aldım, aktif olarak ta iran amerika savaşı bitiyor gibi son haberler sonrası hakkımızda hayırlısı süreç gereksiz uzadı.

Eğitim için arıyacağız dediler hala arıyorlar bir türlü o arama gelmedi

İstanbul ramp için 11 mart da evrak verdik bizde hala bekliyoruz böyle ne olacağını bilmeden beklemek çok zor arayacaklar mı aradılar mı olumlu mu olumsuz mu hiç bir şey belli değil

İstanbul ramp için 11 mart da evrak verdik bizde hala bekliyoruz böyle ne olacağını bilmeden beklemek çok zor arayacaklar mı aradılar mı olumlu mu olumsuz mu hiç bir şey belli değil
Sizlere açıklama yaptılar mı acaba tamamen savaş muhabbeti bahanesiyle kaç binlerce kişi vakit kaybediyor asıl insanı yoran dediğiniz gibi ne olacak ne bitecek belirsizlik. Bir alım süreci bu kadar kötü yönetilebilirdi sanırım.

Yok hocam herhangi bir bilgilendirme ve ya açıklama yapılmadı evrak teslim ederken bayramdan sonra aranırsınız denildi evrak teslim etmemize rağmen henüz olumlu olup olmadığı belli değil demişlerdi böylesine kurumsal bir firma açısından gerçekten de süreç şuana kadar hiç iyi yönetilmedi başka firmalarda farklı işlerde çalışan arkadaşlarımın söylediği tek şey savaştan dolayı böyle olduğu yakında sürecin hızlanacağına dair bir bilgi aldım ne kadar doğru yanlış orasını bilemiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.