Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Tgs de geçen sene banka promosyonu verilmişti yarısını sezonda aldık fakat diğer yarısının da bu sene ağustos ayında verileceği konuşuluyordu, fakat olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bizim 6 ay oldu daha imza atmadık. İmza atılmadan da galiba promosyon olayına hiç giremiyoruz. Umarım en kısa zaman da imza attırırlar da promosyon alırız sizle beraber
Bizim 6 ay oldu daha imza atmadık. İmza atılmadan da galiba promosyon olayına hiç giremiyoruz. Umarım en kısa zaman da imza attırırlar da promosyon alırız sizle beraber
Merhabalar ben dün insan kaynaklarina çıktım.
İmza için dedim ve sicil no ile 4 adet A4 kağıta imza attım.
Bir örneğini de elden veriyorlar.
Banka promosyonu hakkında ise calisandestek@tgs.aero
Adresine mail atabilirsiniz denildi.
Attım ve cevap bekliyorum.
Merhabalar ben dün insan kaynaklarina çıktım.
İmza için dedim ve sicil no ile 4 adet A4 kağıta imza attım.
Bir örneğini de elden veriyorlar.
Banka promosyonu hakkında ise calisandestek@tgs.aero
Adresine mail atabilirsiniz denildi.
Attım ve cevap bekliyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.