Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Pardon reis sen bide antalyasın galiba ben aynı şekil docoya başvurmuştum şubat mülakat oldu hicbişey denmedi işte sigortasızlık şartı işkur tarafından falan normal görüştük 1 hafta sonra mülakat olumlu havuzdasınız diye mesaj alım nisan mayıs haziran aylarıdır diye mesaj sonrası 1 telefon Antalya da sezon yoğunlaşınca biliyorsun evrakları getir 2 günde götürsen dese ki ik hemen adam lazım yarın servise bin gel binip gidiyorsun ama tgs de galiba süreçler çok farklıymış
Çok ilginç bi yazı dili. “Başvurmuştum” ile “ik” arasındaki hiçbir şeyi anlamadım

Pardon reis sen bide antalyasın galiba ben aynı şekil docoya başvurmuştum şubat mülakat oldu hicbişey denmedi işte sigortasızlık şartı işkur tarafından falan normal görüştük 1 hafta sonra mülakat olumlu havuzdasınız diye mesaj alım nisan mayıs haziran aylarıdır diye mesaj sonrası 1 telefon Antalya da sezon yoğunlaşınca biliyorsun evrakları getir 2 günde götürsen dese ki ik hemen adam lazım yarın servise bin gel binip gidiyorsun ama tgs de galiba süreçler çok farklıymış
DoCo'da 1 yıl boyunca gelişmeleri bekleyen kişiler gördüm burada.

Etkilemez kanka nasıl etkiliyor ortaktık var sadwce Antalya turistik yer mayıs geldi karsız yerlerdeki uçuşlar iptal edildi Thy kendine pilot uçan şef falan almaz tgs falan devam eder Antalya’ya uçak indiği sürece iş bitmez
1 ay eğitim var, sezon açıldı sayılır alırlarsa da hangi ara alacaklar. Antalya'ya eski çalışanları çağırmışlar.

• Like
Tepkiler: lale
Yanlış zamanda başvuran +

Reis sen 1 ay eğitimi nerden duydun a adamlar
eleman lazım olunca ara evrak getir 1 güne başla 2 yalanda anlatma eğitim ilk gün 1 2 saat sonra iş başı anlatma ne yapacağın falan bi anda iş patlar yetişmez o zaman çağrır heralde
Eskiden ben de tgs de yhm idim oradan biliyorum. 1 ay eğitim oluyor kafamdan sallamıyorum. Gelmiş yalan da anlatma diyorsun. Rampte de aynı şekil eğitim var, adamlar 1-2 günde işbaşı yaptırmıyorlar.

Eskiden ben de tgs de yhm idim oradan biliyorum. 1 ay eğitim oluyor kafamdan sallamıyorum. Gelmiş yalan da anlatma diyorsun. Rampte de aynı şekil eğitim var, adamlar 1-2 günde işbaşı yaptırmıyorlar.

Yazdıklarınıza katılıyorum. Havacılık sektöründe anahtarlık satmıyorsanız, “1 günde iş başı” diye bir kavram yoktur. Bu iş ciddiyet, eğitim, güvenlik prosedürleri ve sorumluluk ister.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.