Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

lale

Üye
19 Ocak 2024
327
179
535
Merhabalar arkadaşlar AYT ile görüştüm şu an TGS yeni alımları maalesef durdurulmuş.Geçen sezonlardan başlayacak olanlar içinde mayıs ayı sonuna kadar net bir bilgi yokmuş.

Merhabalar arkadaşlar AYT ile görüştüm şu an TGS yeni alımları maalesef durdurulmuş.Geçen sezonlardan başlayacak olanlar içinde mayıs ayı sonuna kadar net bir bilgi yokmuş.
Bende bir kaç gün önce istanbul genel müdürlükle görüştüm esenboğa için girdiğimi söyledim görüştüğüm kadın alımların durması veya askıya alınması gibi bir durum olmadığını söylemişti

Bende bir kaç gün önce istanbul genel müdürlükle görüştüm esenboğa için girdiğimi söyledim görüştüğüm kadın alımların durması veya askıya alınması gibi bir durum olmadığını söylemişti
Siz hangi branş için girmiştiniz başvuru yapmıştınız

Geçen sezonlar için Mayıs ayı sonu derken Haziran başı gibi kesin bir planlamamı öngörülüyor yoksa bizim durumumuzdamı belirsiz?

Mülakat sonucu bekleyenler peki süreç iptalmi ozaman

Mülakat sonucu bekleyenler için ne olacak bilginiz varmı mayıs ayındamı belli olacak buda

bir gün alım durduruldu bir gün devam ediyor diyorlar kendilerinden haberleri yok

• Like
Tepkiler: Ms23

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.