Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar cumartesi sınava girdim mülakat mesajı gelmedi fakat bugün beni 2 kere tgs Şenlikköy numarasından arama yapılmış geri aradığımda oparatör açmıyor maalesef mesaj da gelmedi ne yapmam gerekiyor?
Önceden bir sınava vs girdiyseniz önceden başka pozisyonda değerlendirmek için aramış olabilirler. Eski verileriniz 3 veya 1 yıl hangisini seçtiyseniz kayıtlı kalıyor. Sınav puanları üni mezun durumunuz vs
Önceden bir sınava vs girdiyseniz önceden başka pozisyonda değerlendirmek için aramış olabilirler. Eski verileriniz 3 veya 1 yıl hangisini seçtiyseniz kayıtlı kalıyor. Sınav puanları üni mezun durumunuz vs
Merhaba arkadaşlar cumartesi sınava girdim mülakat mesajı gelmedi fakat bugün beni 2 kere tgs Şenlikköy numarasından arama yapılmış geri aradığımda oparatör açmıyor maalesef mesaj da gelmedi ne yapmam gerekiyor?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.