Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru - TGS
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Lise kısmına mezun yazarsınız lisans veya önlisans kısmına
Lise kısmına mezun yazarsınız lisans veya önlisans kısmına da devam ediyor diyebilirsiniz
Lise kısmına mezun yazarsınız lisans veya önlisans kısmına da devam ediyor diyebilirsiniz
bir tane eğitim durumu yaptım şeyde okul tipi , okul adı, durum, bölüm , başlangıçları bitiş tarihi yazıyor O kadar daha da yok Ne yapmam lazım birincisi mezun yazdım lise mezunu ikincisi ni de secip okul tipi onlisans durum devam mi yazayim

Arkadaşlar selamlar, az önce bir haber aldım ve size bunu iletmek için bu iletiyi yazıyorum. Geçen alımlarda yedeklerdeydim ve bugün direkt olarak tekrar mülakata davet edildim. Mülakat tarihi belli değilmiş.
Bu yedek olup dönüş bekleyenler ahalisini Mart-Nisan ayından beri forumda görüyorum. Konu altında yazan diğer üyelerimizi de hatırladım yaklaşık 1 yıl önceden. Normalde TGS'de yedekleri çağırma diye bir uygulama yoktu. Sürece yeniden başlatılırdı adaylar.

Fakat bu sene forum sitemiz aracılığıyla forumumuzda sesinizi duyurmanız faydanıza olmuş diye yorumluyorum. Havacılık sektörü ekosistemine böyle birçok katkımız var. Aracı olduğumuz için mutluyuz. Hepinize süreçlerinizde başarılar diliyorum, yedek ahalisi.

Saygılar, sevgiler!

Selamlar herkese bugün beni de aradılar sürecinizin devam etmesini istiyor musunuz şuan çalışıyor musunuz dediler. Devam etmesini istiyorum dedim ve aşamalardan tekrar geçip geçmeyeceğimi sorduğumda evet İngilizce sınav için arkadaşlarım size ulaşacak dediler.Bilgilendirmek istedim. Nasıl ilerleyecek bir fikrim yok başarılar şimdiden hepimize☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.