Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 Şub 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Tgs antalya istasyonu için 2028 e kadar yani seçimlere kadar yhm için kadroyu devre dışı bırakmış sizce değişiklik olurmu ya da 6 ay için çalışılırmı

Antalya'da yaşıyorsan evet çalışılır.Fakat hali hazırda mevcut iyi bir işin var ise kıyaslaman gerekli hangisi benim için daha iyi olur maddi vs.Şehir dışından geleceksen kira olayından dolayı önermem çünkü maaşı 44.616tl.

3 ay da bir çift maaşı da katacak olursak aylık 60+yemek parasına geliyo 20 kira versen 20 yesen 20 cebe kalıyor alkol sigara içmiyorsundur 25 te olabilir kadro olayı kafamı çok karıştırdı

Sezonluk ilanda çift maaş durumu yok maalesef yanlışsam arkadaşlar düzeltme yapsınlar lütfen.Yemek ücreti günlük 318tl metropol kart.
Olmazmı ya ben eski çalışanım ramp işçisiydim ben 2024 te o zaman mesailerle birlikte 32 33 yatıyordu çift maaşda 49 52 arası bir şey yatıyordu ilk mülakatta bize direkt çift maaş var dendi

Sezonluk ilanda çift maaş durumu yok maalesef yanlışsam arkadaşlar düzeltme yapsınlar lütfen.Yemek ücreti günlük 318tl metropol kart.
İlk yıl değil ikinci yıl başlıyor çift maaş sezonlukta eğitimde öyle dendi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.