Son olarak kaç soru var ve çalışmam gereken belli bir konu var mıSadece İngilizce 40 dakika süreniz var
Son olarak kaç soru var ve çalışmam gereken belli bir konu var mıSadece İngilizce 40 dakika süreniz var
İkinci dil seçmemissiniz o zaman. Bugün girenlerin hepsi sizin gibi sadece ingilizce sınavına mı girdi?Sadece İngilizce 40 dakika süreniz var
Birşey sorucam benim cv de fransızca da yazıyor ikinci dili nasıl seçiyorsunuz cv nizde yazdığı için mi ikinci sınava giriyorsunuz yoksa ayrı bir yerden mi seçtiniz çünkü bana gelen mesajda sadece yerinde ingilizce sınavına davetlisiniz yazıyorİkinci dil seçmemissiniz o zaman. Bugün girenlerin hepsi sizin gibi sadece ingilizce sınavına mı girdi?
Siz online sınavda ingilizce harici ikinci yabancı dile girdiyseniz evet ingilizce sinavindan hemen sonra ekranda ikinci dil sınavınızı da açıyorlar. Tabi online sinavinizda girdiysenizBirşey sorucam benim cv de fransızca da yazıyor ikinci dili nasıl seçiyorsunuz cv nizde yazdığı için mi ikinci sınava giriyorsunuz yoksa ayrı bir yerden mi seçtiniz çünkü bana gelen mesajda sadece yerinde ingilizce sınavına davetlisiniz yazıyor
Toplam 32 soru vardı Bugün sadece İngilizce sınavı olacaksınız dediler başka dil sınavına giren olduysa bilmiyorum ama çevremden gördüğüm kadarıyla yoktu. Konu kısmına gelirsek spesifik olarak bi konu söyleyemeyeceğim ama bi önceki online sınavı geçenlerin bu sınavıda rahatlıkla geçeceğini düşünüyorum total'de 2 tane takıldıgım soru vardı onları da son 10 dakika kala bitirdim, bir önceki sınavda da aynısı olmuştu. Yani seviye olarak aynı b1 b2 iseniz rahat geçersiniz(arada şu kadar sürede bitirdim diye bahsettiğim olay iki sınav da neredeyse aynı sürdü benim için o yüzden paylaştım gerekli gereksiz düşünen olabilir kb iyi forumlar)Son olarak kaç soru var ve çalışmam gereken belli bir konu var
Üstteki yazıyı yeni gördüm ingilizceyi bitirenler sonrasında hemen diğer dil sınavına giriyormuş galiba yukarıda bir arkadaş bahsetmiş o konudan hiç emin değilimToplam 32 soru vardı Bugün sadece İngilizce sınavı olacaksınız dediler başka dil sınavına giren olduysa bilmiyorum ama çevremden gördüğüm kadarıyla yoktu. Konu kısmına gelirsek spesifik olarak bi konu söyleyemeyeceğim ama bi önceki online sınavı geçenlerin bu sınavıda rahatlıkla geçeceğini düşünüyorum total'de 2 tane takıldıgım soru vardı onları da son 10 dakika kala bitirdim, bir önceki sınavda da aynısı olmuştu. Yani seviye olarak aynı b1 b2 iseniz rahat geçersiniz(arada şu kadar sürede bitirdim diye bahsettiğim olay iki sınav da neredeyse aynı sürdü benim için o yüzden paylaştım gerekli gereksiz düşünen olabilir kb iyi forumlar)
İkinci dil seçmedim.İkinci dil seçmemissiniz o zaman. Bugün girenlerin hepsi sizin gibi sadece ingilizce sınavına mı girdi?
İkinci dil seçenler için var öyle bir seçenek. Biz de almancayi da baz almışlardı mesela. Benim gibi ikinci dil seçen çoğu arkadaşıma salı günü için gün verildi. Ayrıca hiç online sınava girmeyip direkt olarak yarın sınav daveti gelen de varÜstteki yazıyı yeni gördüm ingilizceyi bitirenler sonrasında hemen diğer dil sınavına giriyormuş galiba yukarıda bir arkadaş bahsetmiş o konudan hiç emin değilim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.