Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Melomelomm

Üye
18 Nis 2025
190
71
35
Merhaba arkadaşlar. Artık biliyoruz ki alımlar durdurulduğu için bekliyoruz. Son zamanlarda olumlu olumsuz mail ya da farklı bir duyum alan oldu mu? 4 Martta Ankara base için mülakata girmiştim hala bekliyorum.

• Like
Tepkiler: Osman06
Hocam durdurulmamış olsa 6 Mart'ta evrak teslim ettim çağırmazlar mıydı? Hiç ses yok. İptal olmadığına şükredelim
Esenboğa bazında araştırmalarım ve gözlemlerim doğrultusunda son 3 yılda göreve başlayan YHM personellerinin neredeyse %100 ü mayıs ayında başlamış, istasyon istasyon değişiyor alım tarihleri. Zannımca Esenboğa için bu sene hiç alım olmadı SAW ve AYT'ye nazaran. Mayıs başında bir kıpırdama olacak bana kalırsa

Esenboğa bazında araştırmalarım ve gözlemlerim doğrultusunda son 3 yılda göreve başlayan YHM personellerinin neredeyse %100 ü mayıs ayında başlamış, istasyon istasyon değişiyor alım tarihleri. Zannımca Esenboğa için bu sene hiç alım olmadı SAW ve AYT'ye nazaran. Mayıs başında bir kıpırdama olacak bana kalırsa
2. veya 3.grup alımları savaş yüzünden ötelendi muhtemelen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.