Pozisyon veya İlan Adı
İşçi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canonsra

Üye
9 Ocak 2026
187
100
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Evet arkadaşlar ara ara form giriyorum post açan yok herkes umudunu kaybetti mi?
Hala mülakat daveti veya eğitim haberi bekleyen var mı? Gelişmeler ne durumda haber aldınız mı?

6 Marttan beri SAW YHM eğitim haberi bekliyoruz son yaşanan savaş gelişmeleri ve maillerden sonra ben dahil çoğu kişi yüksek ihtimal umudu kesmiştir.

1-2 grup işe başlamış sanrım alımlar yavaş yavaş hala devam ediyor duyumlarıma göre mesai de kaldırılmış ilk iş gününde 15 kişiye yakın kişi işi bırakmış

nasıl yani biraz daha açar mısınız.
1. 2. grup işe başlamış sanırım 2. gruba ilk iş günü mesai yazılmış 15 kişiye yakın kişi işten aynı gün ayrılmış sonra mesaiyi kaldırmışlar yeni ekip alımları olur illa aynı gün 10dan fazla kişi iş bırakmış

1. 2. grup işe başlamış sanırım 2. gruba ilk iş günü mesai yazılmış 15 kişiye yakın kişi işten aynı gün ayrılmış sonra mesaiyi kaldırmışlar yeni ekip alımları olur illa aynı gün 10dan fazla kişi iş bırakmış
ilk iş günü mesai neymiş tabi çıkar adam. alışık olmayana zor gelir tabi ondan çıkmıştır.

İstanbul havalimanı ramp için 11 mart evrak teslimi verdik 8 be 13 nisan da 2 grup çağrıldı sonrası ses seda yok her geçen gün inancım azalıyor

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.