Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de aynı şekilde İngilizce öğretmeniyim ama bir kaç yerde heyecan yaptım takıldım falan
Olumsuz olmuş da olabilir olumlu da bilemiyorum ama bugün mesaj gelmediğine göre sanırım olumsuz
Ben de böyle düşünüyorum maalesef çünkü aynı gruptan çoğu kişiye dönüş yapılmış ve belli ki sırayla yapılıyor bu dönüşler. Yine de bir umut bekleyelim biraz daha ..

Ben de böyle düşünüyorum maalesef çünkü aynı gruptan çoğu kişiye dönüş yapılmış ve belli ki sırayla yapılıyor bu dönüşler. Yine de bir umut bekleyelim biraz daha ..
Heyecandan olduğunu anlayıp bunlar belli bir backgroundu var taleplerimizi karşılar , iş başında İngilizce ile baş eder diye düşünmezler mi çünkü benim o takıldığını kısım hariç herşey çok iyiydi , giyim kuşam da çok iyiydi nerdeyse mülakata cagiran gorevliyle aynı giyinmistim

• Like
Tepkiler: peloyn7899
Yani hiç belli olmaz belki Türkçe dil telaffuzunuzu daha çok beğenmişlerdir olumlu gelir.

Heyecandan olduğunu anlayıp bunlar belli bir backgroundu var taleplerimizi karşılar , iş başında İngilizce ile baş eder diye düşünmezler mi çünkü benim o takıldığını kısım hariç herşey çok iyiydi , giyim kuşam da çok iyiydi nerdeyse mülakata cagiran gorevliyle aynı giyinmistim
Sanırım direkt heyecanımız ile takildigimiz için yolcular karşısında da aynı tepkileri vereceğimizi düşündüler. Bu sene cidden İngilizce bilen kişiler aradıkları da belli. Üzüldüm bu sonuca cidden

Ben 2 şubatta sınava girdim 3 şubatta saat 9da mülakata girdim benden sonra mülakata girenlere bile sms gelmemiş bana gelmedi olumsuz olarak mı algılamadım?
Merhaba öncelikle başarılar dilerim süreciniz inşşallh güzeli sonuçlanır . Acaba İngilizce ve Türkçe neler sordular

Merhaba İngilizce olarak hangi sorularla karşılaştınız
İlk olarak kendimizi tanıttık sonra da ailemi tanitmami işlerinin ne olduğunu kaç yaşında oldukları gibi bilgileri sordular. Sonrasında bir tane güçlü yönüm ve bir tane de zayıf yönümü söylememi istediler. Son olarak da yolcu hizmetlerinde neler yapılır bildiğiniz kadariyla iş tanımını yapar mısınız sorusunu yöneltip bitirdiler

İlk olarak kendimizi tanıttık sonra da ailemi tanitmami işlerinin ne olduğunu kaç yaşında oldukları gibi bilgileri sordular. Sonrasında bir tane güçlü yönüm ve bir tane de zayıf yönümü söylememi istediler. Son olarak da yolcu hizmetlerinde neler yapılır bildiğiniz kadariyla iş tanımını yapar mısınız sorusunu yöneltip bitirdiler
Çok teşekkür ederim acaba hangisi İngilizce olarak soruldu

Merhaba öncelikle başarılar dilerim süreciniz inşşallh güzeli sonuçlanır . Acaba İngilizce ve Türkçe neler sordular
Kendimi tanıttım Türkçe sonra soruları İngilizce sordular onlara cevap verdim gündelik hayatım hobiler onlardan açılan konular üstüne konuştuk daha çok

• Like
Tepkiler: Hry07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.