Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İngilizce öğretmeni misiniz ya da anadiliniz gibi konuşabiliyor musunuz acaba
Sadece buna bağlamak da olmaz, zaten daha belli bir tarihe kadar mülakata girenlere sms gelmiş. Birkaç gün daha beklemek lazım. Genelde grup grup dönüş yapılıyor ya o yüzden belli olmaz

Sadece buna bağlamak da olmaz, zaten daha belli bir tarihe kadar mülakata girenlere sms gelmiş. Birkaç gün daha beklemek lazım. Genelde grup grup dönüş yapılıyor ya o yüzden belli olmaz
ben 3’ünde girdim 5’inde girenlere dönüş yapılmış 3’ünde giren donus alan var mı yoksa farklı bir gruplama mı yapıyorlar acaba

Sizin mülakatınız nasıl geçti? 5 Şubat olduğu için yarın ya da en geç pazartesi dönüş alacağınızı düşünüyorum
Güzel geçti , sadece biraz heyecanlıydım ve farkındalardı. Sadece kısa sürdü , bu kadar mı dedim hatta evet dedi . Sadece İngilizcenizi de duymak istedim benim için yeterli dedi .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.