Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Shina

Üye
7 Ocak 2026
4
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Ben 2 şubatta sınava girdim 3 şubatta saat 9da mülakata girdim benden sonra mülakata girenlere bile sms gelmemiş bana gelmedi olumsuz olarak mı algılamadım?

Ben 2 şubatta sınava girdim 3 şubatta saat 9da mülakata girdim benden sonra mülakata girenlere bile sms gelmemiş bana gelmedi olumsuz olarak mı algılamadım?
İngilizce öğretmeni misiniz ya da anadiliniz gibi konuşabiliyor musunuz acaba

Olumsuz olarak algilamaniza gerek yok bence. TGS icinde bulundugumuz su donemde bayagi yogun calisiyor, bir yandan isci alimi, bir yandan sofor alimi ve YHM alimi vs. Sabirla beklemeye devam edin, bir sekilde donus yapiliyor.

• Like
Tepkiler: melsa ve Shina
ben de aynı şekilde birebir aynı tarihlerde saatine kadar, bana da donus olmadı henüz

İngilizce öğretmeni olup o an İngilizce mülakatı kötü geçenler nasıl düşünmeli
Ben de aynı durumdayım demek ki onlara yeterli gelmedi seviye olarak. Çünkü stresle ne diyeceğini bilemedigim bi kaç yer olmuştu ing konuşurken onun haricinde çok iyi gecmisti

Ben de aynı durumdayım demek ki onlara yeterli gelmedi seviye olarak. Çünkü stresle ne diyeceğini bilemedigim bi kaç yer olmuştu ing konuşurken onun haricinde çok iyi gecmisti
Ben de aynı şekilde İngilizce öğretmeniyim ama bir kaç yerde heyecan yaptım takıldım falan
Olumsuz olmuş da olabilir olumlu da bilemiyorum ama bugün mesaj gelmediğine göre sanırım olumsuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.