Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 2 şubatta sınava girdim 3 şubatta saat 9da mülakata girdim benden sonra mülakata girenlere bile sms gelmemiş bana gelmedi olumsuz olarak mı algılamadım?
Ben 2 şubatta sınava girdim 3 şubatta saat 9da mülakata girdim benden sonra mülakata girenlere bile sms gelmemiş bana gelmedi olumsuz olarak mı algılamadım?
Olumsuz olarak algilamaniza gerek yok bence. TGS icinde bulundugumuz su donemde bayagi yogun calisiyor, bir yandan isci alimi, bir yandan sofor alimi ve YHM alimi vs. Sabirla beklemeye devam edin, bir sekilde donus yapiliyor.
Yolcu hizmetleri memurluğu birkaç bölümden oluşuyor ve hepsi için ayrı yetkinlik gerekiyor. Ben bu hafta özellikle İngilizce üzerinde durduklarını ve ona göre alım yaptıklarını düşünüyorum
Ben de aynı durumdayım demek ki onlara yeterli gelmedi seviye olarak. Çünkü stresle ne diyeceğini bilemedigim bi kaç yer olmuştu ing konuşurken onun haricinde çok iyi gecmisti
Olumsuz olarak algilamaniza gerek yok bence. TGS icinde bulundugumuz su donemde bayagi yogun calisiyor, bir yandan isci alimi, bir yandan sofor alimi ve YHM alimi vs. Sabirla beklemeye devam edin, bir sekilde donus yapiliyor.
Ben de aynı durumdayım demek ki onlara yeterli gelmedi seviye olarak. Çünkü stresle ne diyeceğini bilemedigim bi kaç yer olmuştu ing konuşurken onun haricinde çok iyi gecmisti
Ben de aynı şekilde İngilizce öğretmeniyim ama bir kaç yerde heyecan yaptım takıldım falan
Olumsuz olmuş da olabilir olumlu da bilemiyorum ama bugün mesaj gelmediğine göre sanırım olumsuz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.