Kanka sa ehliyet ve evlilik nüfus cüzdanı istediler mi senden de ben evli değilim ve ehliyet alım sürecindeyim şuan bunların 2 sini koymak zorunlu mu acabaAynen öyle hocam napalim yol parasına sayıcaz artık
Kanka sa ehliyet ve evlilik nüfus cüzdanı istediler mi senden de ben evli değilim ve ehliyet alım sürecindeyim şuan bunların 2 sini koymak zorunlu mu acabaAynen öyle hocam napalim yol parasına sayıcaz artık
Bende evli değilim öyle bir şey olmadığı için koymayacağız diye düşünüyorumKanka sa ehliyet ve evlilik nüfus cüzdanı istediler mi senden de ben evli değilim ve ehliyet alım sürecindeyim şuan bunların 2 sini koymak zorunlu mu acaba
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocamSayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (LSV Bel Grafisi , Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 07/05/2024 SALI günü 08:00 ila 12:00 saatleri arasında aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.
Not: Tahlil sonuçlarının hepsini tek bir şeffaf dosyada birleştirin.
Adres: İDTM A1 Blok Kat:1 TGS İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü Ofisi Bakırköy/İST B234
Acaba İstanbul Avrupa yakası hangi hastane yapar ve özel anlaşması ne olmadı arayım bi
Özel hastaneler ve görüntüleme merkezleri yapıyor yarın ara sor bir kaç yeri illaki bulursunmerhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam
çok teşekkür ederim ama thy belli başlı hastane istemiyor değil mi bunun için tam teşekküllü şartı ya da belli anlaşmalı bir hastanesi yok, istediğim ilde belirtilen raporları doldurmam yeterli mi sadece acabaÖzel hastaneler ve görüntüleme merkezleri yapıyor yarın ara sor bir kaç yeri illaki bulursun
Ben öyle bir ibare görmedim benden de istediler bir sürü test , yarın şişli de galenlab adında bir yere gideceğim bakacağım yani çünkü pazartesi günü öğlene yetişmez başka türlüçok teşekkür ederim ama thy belli başlı hastane istemiyor değil mi bunun için tam teşekküllü şartı ya da belli anlaşmalı bir hastanesi yok, istediğim ilde belirtilen raporları doldurmam yeterli mi sadece acaba
Ben öyle bir ibare görmedim benden de istediler bir sürü test , yarın şişli de galenlab adında bir yere gideceğim bakacağım yani çünkü pazartesi günü öğlene yetişmez başka türlü
Evet bugün işe giriş evrakları ve sağlık raporunu insan kaynaklarına teslim ettim orada sağlık muayenesi oldum önce arayacağız dedilerMerhabalar 27 nisanda mülkata katilanlardan geri dönüş alan varmı acaba ?
Evet bugün işe giriş evrakları ve sağlık raporunu insan kaynaklarına teslim ettim orada sağlık muayenesi oldum önce arayacağız dedilerMerhabalar 27 nisanda mülkata katilanlardan geri dönüş alan varmı acaba ?
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.