Sayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (LSV Bel Grafisi , Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 07/05/2024 SALI günü 08:00 ila 12:00 saatleri arasında aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.
Not: Tahlil sonuçlarının hepsini tek bir şeffaf dosyada birleştirin.
Adres: İDTM A1 Blok Kat:1 TGS İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü Ofisi Bakırköy/İST B234

Acaba İstanbul Avrupa yakası hangi hastane yapar ve özel anlaşması ne olmadı arayım bi
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam
Özel hastaneler ve görüntüleme merkezleri yapıyor yarın ara sor bir kaç yeri illaki bulursun

Özel hastaneler ve görüntüleme merkezleri yapıyor yarın ara sor bir kaç yeri illaki bulursun
çok teşekkür ederim ama thy belli başlı hastane istemiyor değil mi bunun için tam teşekküllü şartı ya da belli anlaşmalı bir hastanesi yok, istediğim ilde belirtilen raporları doldurmam yeterli mi sadece acaba

çok teşekkür ederim ama thy belli başlı hastane istemiyor değil mi bunun için tam teşekküllü şartı ya da belli anlaşmalı bir hastanesi yok, istediğim ilde belirtilen raporları doldurmam yeterli mi sadece acaba
Ben öyle bir ibare görmedim benden de istediler bir sürü test , yarın şişli de galenlab adında bir yere gideceğim bakacağım yani çünkü pazartesi günü öğlene yetişmez başka türlü

anladım çok teşekkür ederim hocam sadeve anlaşmalı yerlerden istemiyorsa sağlık raporunu daha şanslıyız bende başka bir ildeyim burada küçük bir yer bulamama durumumda sorun olmaz umarım 1 gün şans tanırlar mı pazartesi için bilmiyorum çok teşekkür ederim
Ben öyle bir ibare görmedim benden de istediler bir sürü test , yarın şişli de galenlab adında bir yere gideceğim bakacağım yani çünkü pazartesi günü öğlene yetişmez başka türlü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.