Kendini tanıtıyorsun daha önce ne iş yaptığını sağlık sıkıntıların varmı vardiyalı çalışabilirmisin gibi sorular soruluyo hakkınızda hayırlısı olur inşallah mülakatınızda başarılar dilerim inşallah yarın sıkıntısız bir şekilde geçer mülakattan sonra bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim buraya yazıpMerhaba arkadaşlar TGS yer hizmetleri şoför ilanına başvurdum istanbul için. Bugün aradılar yarın mülakata davet ettiler. Mülakata katılan var mı? Neler soruyorlar cevap verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Hepimiz işe alınırız insallah![]()
Bende ikinci formu doldurdum arayan olmadı pazartesi günü doldurdum ik
selam arkadaşlar bende ptesi günü sms ile gelen 2. formu doldurdum bugün öğlende aradılar. yarın yani perşembe günü mülakata çağırdılar sanırsam ilk gidenlerden birisi ben olacağım. yarın duruma göre bil veririm sizlere insallahBende sms gelen 2. formu doldurdum ilan kapandıktan sonra mı mülakata davet ediyolar acaba öncesinde aranan varmı işçi mulakatı için?
tamam birde sorar mısın 2. sms formu giden adaylar kesin çağırılıyor mu diye ?selam arkadaşlar bende ptesi günü sms ile gelen 2. formu doldurdum bugün öğlende aradılar. yarın yani perşembe günü mülakata çağırdılar sanırsam ilk gidenlerden birisi ben olacağım. yarın duruma göre bil veririm sizlere insallah
Kendini tanıtıyorsun daha önce ne iş yaptığını sağlık sıkıntıların varmı vardiyalı çalışabilirmisin gibi sorular soruluyo hakkınızda hayırlısı olur inşallah mülakatınızda başarılar dilerim inşallah yarın sıkıntısız bir şekilde geçer mülakattan sonra bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim buraya yazıp![]()
iyi dilekleriniz için tşk ederim. bilmukabele. Anladığım kadarıyla yarın fiziki görecekler sohbet havasında geçecek gibi gözüküyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..Kendini tanıtıyorsun daha önce ne iş yaptığını sağlık sıkıntıların varmı vardiyalı çalışabilirmisin gibi sorular soruluyo hakkınızda hayırlısı olur inşallah mülakatınızda başarılar dilerim inşallah yarın sıkıntısız bir şekilde geçer mülakattan sonra bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim buraya yazıp![]()
sorarım ama ona verecekleri cvp uygun olması halinde çağrılıyor diyeceklerdir. Yarın herşeyin cevabını öğreneceğim inşallah. seninde hakkında hayırlısı insallah yarın arayıp davet ederler. aradıkları num. sonu 36 36 ona göretamam birde sorar mısın 2. sms formu giden adaylar kesin çağırılıyor mu diye ?
Ramp işçisi(yer hizmetleri işçisi ) için arandınız değil mi ?selam arkadaşlar bende ptesi günü sms ile gelen 2. formu doldurdum bugün öğlende aradılar. yarın yani perşembe günü mülakata çağırdılar sanırsam ilk gidenlerden birisi ben olacağım. yarın duruma göre bil veririm sizlere insallah
Ramp işçisi(yer hizmetleri işçisi ) için arandınız değil mi ?yer
yer hizmetleri şoförü olarak başvurdum. sizin söylediğiniz yer hizmetleri işçisi yani bedenen çalışma tarafı oluyor.Ramp işçisi(yer hizmetleri işçisi ) için arandınız değil mi ?
Ramp yakındır gelir mesajlarRamp işçisi(yer hizmetleri işçisi ) için arandınız değil mi ?
1 hafta içinde gelir umarımRamp yakındır gelir mesajlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.