Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
13 Eyl 2024
59
24
35
Merhabalar temmuz ortasında tecrübesiz kabin memuru ilanına başvurdum ama hala peoplise'da değerlendirme aşamasında yazıyor. Doluluk oranının %57 olmasıyla mı bir ilgisi var ve doldurunca çözülecek mi yoksa red maili atmadan red mi edildim? Forumda benden daha ileri tarihte başvurup da davet maili alan arkadaşların olması çok büyük kaygıya düşürdü, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
Az önce diğer konuyla ilgili yorumunuzu gördüm orada kokpit için süreçlerden bahsediliyor. Kabin ekibi için başvurdunuz siz değil mi? Ancak temmuzda başvurup dönüş alamayanlar kabin ekibi için de mevcut maalesef. Geçen senelerde olumlu ya da olumsuz hiç dönüş alamamış olanlar da var. Bunu da bilmenizi isterim. Benim de kabin için başvurum 4 aydır değerlendirmede.

• Like
Tepkiler: airplanebyd
Az önce diğer konuyla ilgili yorumunuzu gördüm orada kokpit için süreçlerden bahsediliyor. Kabin ekibi için başvurdunuz siz değil mi? Ancak temmuzda başvurup dönüş alamayanlar kabin ekibi için de mevcut maalesef. Geçen senelerde olumlu ya da olumsuz hiç dönüş alamamış olanlar da var. Bunu da bilmenizi isterim. Benim de kabin için başvurum 4 aydır değerlendirmede.
Evet siz diyince fark ettim... Kabin memuru bekleyişimiz devam edecek o zaman...

Merhabalar temmuz ortasında tecrübesiz kabin memuru ilanına başvurdum ama hala peoplise'da değerlendirme aşamasında yazıyor. Doluluk oranının %57 olmasıyla mı bir ilgisi var ve doldurunca çözülecek mi yoksa red maili atmadan red mi edildim? Forumda benden daha ileri tarihte başvurup da davet maili alan arkadaşların olması çok büyük kaygıya düşürdü, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben sizin gibi aynı sorundan muzdaribim temmuzda pegasus tecrübesiz kabin memurluğuna başvurdum, benim de peoplise doluluk oranım %57 bana da herhangi bir dönüş yapılmadı hala değerlendirilme sürecinde diyor temmuzdan sonraki aylarda başvuranlar bilgilendirilmiş ing sınavı boy kilo ölçümüne falan davet edilmişler mesela geçen bir kişi ekimin başında başvurdum beni ekimin sonunda çağırdılar demişti. Herhangi olumsuz bir mail de almadım bilemiyorum bu durum beni üzüyor hakkımızda hayırlısı ama şunu söyleyeyim bir kişi diğer konulardan birinde peoplise doluluk oranım %92 tarzı bir şey demişti ona da dönülmemişti. Yine temmuzda başvuru yapan bir arkadaşımıza olumsuz red maili gelmiş yine forumdaki konuların birisinde konuşmuştuk yani anlayacağınız tam bir muamma…

Bu ilan büyük ihtimalle havuz oluşturmak içindi. Eğer alım yapacak olurlarsa Aralık gibi süreci başlatmaları gerekiyor ki Mart-Nisan gibi önümüzdeki sezona yeni başlayanlar hazır olsun.

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.