Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

tokito

Üye
6 Kas 2024
130
46
35
Arkadaşlar ben farklı bi hava yolundan istifa ettim ve istifa edince temel eğitim sertifikasını elimizden alıyorlar bildiğiniz gibi. Şimdi ajete başvuracağım, temel eğitim sertifikası var mı demeliyim yok mu? Eğitim süresi 2026'ya kadar geçerliydi. Elimde pdf mevcut orjinal belge yok.

Arkadaşlar ben farklı bi hava yolundan istifa ettim ve istifa edince temel eğitim sertifikasını elimizden alıyorlar bildiğiniz gibi. Şimdi ajete başvuracağım, temel eğitim sertifikası var mı demeliyim yok mu? Eğitim süresi 2026'ya kadar geçerliydi. Elimde pdf mevcut orjinal belge yok.
Konuya kesin bir yorum yapmak istememekle birlikte adınıza düzenlenen belgenin PDF hali sizde mevcutsa ve üzerinde belge numarası gibi yasal şeyler de yazıyorsa geçerlilik tarihi içerisinde size ait olduğu bellidir.

• Like
Tepkiler: tokito
Merhaba. Temel eğitim sertifikası alınmıyor elinizden. O artık sizin ehliyetiniz gibi uçtuğunuz sürece hep geçerli. Eğer 5 yıl uçmazsanız o zaman iptal oluyor bu sertifika ve o zaman yeniden temel eğitim almanız gerekiyor. Elimizden aldıkları landing kartıve tip sertifikası oluyor. Sizin nasıl aldılar onu anlamadım ?

Dünden beri belge aradım Conversion Training olarak geçiyor sanırım buldum. Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.